Connect-R - Contagios, Videoclip nou 2022, Connect-R, Contagios, Connect-r Videoclip nou, Connect-R 2022,

Connect-R – Contagios | videoclip nou 2022

Vino sa vezi cel mai nou videoclip lansat de Connect-R. Asculta online Connect-R – Contagios si cere-o ca preferinta la Radio Click Romania.

Se pare ca nu doarme nici iarna, deoarece Connect-R lanseaza primul sau single din 2022. Se numeste „Contagios” si este lansat impreuna cu un videoclip pe masura. In acest videoclip putem vedea artistul savurand un whiskey cu prietenii intr-un club de gentlemani. Artistul apare in acest video ca baiatul dur camuflat intr-un costum elegant, consumand bauturi fine. In acest videoclip putem vedea si pe Johnny Romano, cea mai nouă descoperire muzicală a lui Connect-R. Johnny a devenit viral intr-un timp foarte scurt, cu melodia „Na Janau”.

„Contagios” este op melodie ce contine multe metafore cu aluzie la pandemie, care e nimic pe langa un baiat rau, de care scapi mai greu decat de Corona. Pentru aceasta melodie de muzica şi text s-a ocupat insusi Connect-R, iar de restul cei de la Silver Label.

Citeste si despre Ramona Iftime – This is Christmas si spune-ti parerea pe pagina noastra de chat romanesc fara inregistrare sau pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *