Elliphant – Could This Be Love

0
Asculta online, Elliphant - Could This Be Love, single nou,

Elliphant – Could This Be Love, single nou

Asculta online Elliphant – Could This Be Love, single nou. Pozand in Marilyn Monroe, artista se intreaba daca a gasit iubirea adevarata.

Proaspat devenita mamica, Elliphant este seducatoare in noul videoclip ”Could This Be Love”. Pozand in Marilyn Monroe, artista se intreaba daca a gasit iubirea adevarata.

„Aceasta este o ipostază în care nu m-ați mai văzut până acum. Este piesa mea de pandemie de după sarcină și sunt foarte mândră de ea! Sunt nerăbdătoare să aflu ce părere aveți! Vă iubesc pe toți!”, a transmis Elliphant.

Despre Elliphant

Originară din Stockholm, Elliphant, pe numele real Ellinor Olovsdotter, a devenit cunoscută în 2012, odată cu lansarea single-ului „Tekkno Scene”, ce a marcat debutul său pe scena suedeză.

Stilul său aparte, un amestec de beat-uri îndrăznețe pe ritmuri de indie electro și dancehall pop și influențe jamaicane asumate, a fost rapid adoptat de trendseterii londonezi, Elliphant devenind unul dintre cei mai exotici noi artiști ce intrau în playlisturile cluburilor din Marea Britanie.

În câteva luni piesele sale aveau să rasune și dincolo de ocean, odată cu semnarea unui contract cu Kemosabe Records – Sony Music Entertainment. Primul single lansat in State, ”Music is Life”, a fost urmat de un prim turneu pe continentul nord-american, muzica sa câștigând tot mai mulți adepți.

Elliphant a concertat pentru prima oară în România pe 25 ianuarie 2014. Show-ul s-a desfășurat în Atelierul de Producție din București.

Spune ce crezi despre aceasta piesa pe pagina noastra de facebook sau pe chatul Radioclick. Citeste si depre ZØLTAN – No Deal sau despre Alexandra Usurelu – Usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *