Asculta online, Alexandra Usurelu - Usor, single nou

Asculta online Alexandra Usurelu – Usor, single nou

Alexandra Usurelu a lansat piesa „Usor”, o declaratie de dragoste, scrisa chiar de sotul ei, compozitorul și producătorul Bobby Stoica.

Într-o lume din ce în ce mai complexă, în care personalitățile noastre sunt mereu mai complexe, se poate întâmpla, la un moment dat, să ne fie cu adevărat ”Ușor” să ne conectăm cu cineva.

Piesa scrisa de compozitorul și producătorul Bobby Stoica, partenerul de viață și de scenă al Alexandrei, este o declarație de iubire și credință și prezintă idei puternice, cântate cu cele mai fine sonorități de instrumente acustice și cvartet de coarde, așa cum s-a impus muzica Alexandrei în ultimii ani.

Alexandra Usurelu – Usor

“Ușor” face parte de pe albumul “Fata care chiar există, ce urmează să fie lansat pe 14 februarie, nu întâmplător în luna simbol al iubirii. Cea mai bine vândută artistă indie din România și-a câștigat publicul numeros cu o muzică ce nu îngrădește și nu este închisă în timp sau conformată unui trend. Ea te poartă prin sentimente și emoții puternice, printr-o călătorie, o căutare perpetuă și dezarmează prin felul direct și extrem de curat al exprimării.

Cei doi tineri actori, Victor Ion și Miruna Ușurelu, își descriu povestea în gesturi și își caută împlinirea. Miruna este chiar sora mai mică a Alexandrei, iar povestea vizuală este spusă de unul dintre cei mai de succes regizori de videoclipuri ai momentului, SAN.

“Oamenii străbat cale lungă uneori până la fericire, însă asta o face și mai mult dorită. După o perioadă în care toți am fost afectați de tonul ridicat al știrilor, eu mi-am dorit să vin și să spun “Te iubesc, mi-a fost ușor”. Am strâns foarte multe cântece bune pe noul și mult așteptatul meu album și abia aștept să le pot pune din nou în scenă, într-o stare de normalitate dorită de noi toți și în deplină siguranță”, povestește Alexandra.

Piesa UȘOR se va auzi duminică, 14 februarie, la concertul online susținut de Alexandra împreună cu band-ul său și cvartetul de coarde Muse Quartet, cu ocazia lansării albumului “Fata care chiar există”. Playlistul concertului va conține piesele care se regăsesc pe noul său album, puse în scenă cu o producție spectaculoasă, aparte, așa cum Alexandra Ușurelu și-a surprins de fiecare dată publicul, dar și câteva piese favorite din catalogul primului ei album.

Alexandra Usurelu – Usor

Versuri

Mi-a fost usor să te iubesc,
Nimic complicat și deloc prostesc
A fost ușor,
Dar mi-a fost mai greu să te găsesc

Era loc gol la mine-n piept,
Un post vacant pentru-un rege mai drept,
real sau concept
Mă-ntrebam prea banal
Oare cât am s-aștept?

De la tălpi și pân’ la cer,
De la mal și pân’ la ultimul vapor,
Dinăuntru spre eter
Te iubesc
Mi-a fost ușor, ușor, ușor

Mi-a fost ușor să te iubesc
Să mă izbesc și-apoi să mă topesc
A fost ușor,
Dar mi-a fost mai greu să nu greșesc

Nevorbitul meu cuvânt,
Verbul înfrânt, rispit de vânt,
Am s-apuc să rostesc ”te iubesc”?, prea banal?
Sau mai bine să-ți cânt?

De la tălpi și pân’ la cer,
De la mal și pân’ la ultimul vapor,
Dinăuntru spre eter
Te iubesc
Mi-a fost ușor, ușor, ușor

Doar cu tine-a fost așa ușorrr

Alexandra Usurelu – Usor

Daca iti plac piesele de dragoste, cere aceasta piesa, „Ușor”, ca dedicatie pentru persoana iubita la Radio Click Romania.

Spune ce crezi despre aceasta piesa pe pagina noastra de facebook sau pe chatul Radioclick.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *