Asculta online, ZØLTAN - No Deal, single nou

ZØLTAN – No Deal, single nou

Asculta online ZØLTAN – No Deal. ZØLTAN a lansat piesa „No Deal”, in versurile careia vorbeste despre o legatura vicioasa dintre doi iubiti.

ZØLTAN a lansat piesa „No Deal”, in versurile careia vorbeste despre o legatura vicioasa dintre doi iubiti. Videoclipul alb-negru spune povestea pasiunii dintre cei doi într-un discurs vizual provocator.

Dinamica dintre cei doi îndrăgostiţi este axa videoclipului, o dinamică prezentată într-o manieră artistică, pe care o îmbogăţeşte tema recurentă de violoncel. Personajul feminin este interpretat de Melinda Nagy, o artistă independentă clujeană care abordează dansul dintr-o perspectivă spirituală, iar violoncelistul este Attila J. Szabó, instrumentist al Filarmonicii de Stat Transilvania. Videoclipul a fost regizat de Vlad Cătană / ColorS Media.  Un nume cunoscut deja în industria muzicală prin videoclipurile pe care le-a realizat pentru cvartetul vocal clujean Ad Libitum Voices. No Deal marchează a treia colaborare dintre ZØLTAN şi Vlad Cătană.

ZØLTAN – No Deal

„Există o legătură profundă între cei doi, dar care nu are puterea de a oferi dragostea completă pentru el. Povestea lor e şi povestea unora dintre noi: ne dorim să fim în relaţia care poate deveni destinaţie pentru sufletul nostru, dar, uneori, pare că ne dorim imposibilul. Oricât de mult vrem iubire, poate că e nevoie să renununţăm la ea, ca ea să aibă resurse să prindă viaţă”, a detaliat Zoltan.

Despre ZØLTAN

ZØLTAN este un proiect art pop care îmbină sonoritățile actuale cu elemente orchestrale clasice. În versurile sale, artistul clujean îmbină zgomotul vieții urbane cu liniștea sensibilității poetice. În 2018, ZOLTAN a participat la Selecția Națională Eurovision, cu piesa „Dacă dragostea e oarbă”. La finalul aceluiași an a lansat al doilea single al proiectului, intitulat „Sunt aici”, o declarație de intenție.

După „Black Christmas”, lansat pe 6 decembrie 2019, şi „Hey World”, lansat pe 21 august 2020, „No Deal” este ce de-al treilea single extras de pe un prim EP pregătit de artist.

Spune ce crezi despre aceasta piesa pe pagina noastra de facebook radio click romania sau cere ca preferinta sau dedicatie la Radio Click Romania. Citeste si depre Elliphant – Could This Be Love.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *