Anna lanseaza Secretul, melodie noua si videoclip, Anna - Secretul, Anna, Secretul, despre Anna, despre Secretul

Anna lanseaza Secretul, melodie noua si videoclip

Vino și ascultă online cea mai nouă melodie lansată de Anna. Anna lanseaza Secretul la Radio Click România. Ce crezi despre noul său single?

ANNA lansează cel mai nou single în acest început de iarnă.  Se numește ”Secretul”, este o piesă R&B ce aduce în prim plan un sound special și un mesaj pozitiv. Cel mai nou single promovează bucuria de a fi sincer cu tine insuți și de a fi bun cu cei din jurul tau. Mesajul trimis este acela de a crede în propriile forțe pentru a putea sa fii fericit. Piesa „Secretul”, este primul ei cântec din cariera si este foarte fericită de rezultat. ”Secretul” este compusă de Alin Nicodim si poate fi ascultată pe majoritatea platformelor muzicale. Melodia are și un videoclip drăguț, pe care-l puteți vedea mai jos.

Despre Anna

Nascută in zodia Varsatorului, Anna este foarte hotarată. Artista, deși foarte tânără, accepta provocările si știe sa ducă lucrurile începute la bun sfârsit, mai ales când vine vorba despre indeplinirea propriilor dorințe. Pasiunea pentru muzică a descoperit-o de puțin timp si iși dorește sa studieze mai mult, dar momentan, din cauza restricțiilor actuale cauzate de pandemie este mai complicat să ieși afară din casă. Anna este artist la HMT PRODUCTION, prima casă de producție muzicală din Ploiesti si ne-a dezvaluit că lucrează la un nou proiect. Cu siguranță vom mai auzi despre această artistă.

Ce parere ai despre Anna?

În ultimii ani, Radio Click și-a propus să promoveze noii artiști ai României. Știm cu toții că este greu să-ți faci loc pe piața muzicală românească, de aceea încercăm să punem umărul atât cât putem. Spune-ți și tu părerea despre cea mai tânără artistă promovată de noi pe pagina noastră de facebook sau pe pagina de chat cu fete și băieți.

Citește și despre Ramona – Share the love

1 thought on “Anna lanseaza Secretul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *