ADDA - Paranoia, single nou

ADDA – Paranoia, single nou, videoclip

Adda lanseaza un nou single, ”Paranoia”, la doar doua zile de la lansarea albumului „Fata din diamant” . ”Paranoia”, un single cu o poveste colorata, despre o iubire nimicitoare, in care durerea si nesiguranta sunt aliati.

„Să nu te pui niciodată cu femeia pe care ai rănit-o!”, spune ADDA. „Paranoia” face parte din „Fata din diamant”, un material discografic deosebit, cu o încărcătură puternic feminină. Album ce redă prin cele 11 piese inspirate din povestea artistei cele mai profunde trăiri ale acesteia. Scrisă de către artistă alături de Bogdan Marinescu, Robert Toma, ProducăDoru, Costin Dănăilă, Flavius Simion, Georgian Idriceanu și Mădălin Roșioru, „Paranoia” este însoțită de un videoclip bold, ce dezvăluie o altă latură a ADDEI.

ADDA – single nou

„E una dintre piesele mele preferate de pe album pentru că e altfel și curajoasă. Este despre ce se întâmplă în mintea femeii rănite. Despre ce o ajută să treacă mai ușor peste despărțire. Făcând un pact cu propria ei inimă, că își vor răzbuna durerea”, declară ADDA despre cel mai nou single al său.

„Tramvaiul 23″, „Tramvaiul sfârșitului”, „Lasă-mă să mor” (alături de Nosfe), „Să nu-mi iei trandafiri” sunt o parte din single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din materialul discografic „Fata din Diamant”, alături de alte șapte piese noi. Albumul este deja disponibil online și urmează să fie lansat și în format fizic.

Originară din Târgu Mureș, ADDA a scris versuri încă din adolescență, însă nu s-a așteptat niciodată ca piesa ei, „Minți murdare”, urcată pe YouTube de un coleg, să îi deschidă drumul în lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, ADDA a început să fie urmărită de mii de oameni în online. A crezut în visul ei și a muncit constant, iar astăzi are propria casă de producții, Baladda Records, locul unde iau naștere toate piesele pe care le lansează.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre Andreea Balan – Posibil imposibilul. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *