Andreea Balan – Posibil imposibilul

0
Andreea Balan - Posibil imposibilul, single nou, videoclip

Andreea Balan – Posibil imposibilul, single nou

Andreea Balan le-a pregatit fanilor o surpriza muzicala, intitulata „ Posibil Imposibilul ”. Noua piesa este extrasa de pe cel mai recent album al sau, „Soare după nori”. Melodia este acompaniată de videoclip disponibil in articol.

Cu un mesaj motivațional sensibil, „Posibil imposibilul” este un single ce te îndeamnă să crezi în tine și în dorințele tale.  Să fii curajos și să lupți pentru ceea ce crezi, pentru că atunci imposibilul devine posibil. „Chiar dacă e nor/ Chiar dacă e rece/ Chiar dacă e greu/ Știu că greu trece.  În mine e un foc care nu se stinge/ Binele învinge”.  Sunt o parte din versurile compuse de Theea Miculescu și Mădălin Roșioru. Versuri prin care artista transmite că indiferent de piedicile pe care viața ți le pune în față, atunci când crezi în tine, totul poate deveni posibil.

Andreea Balan – single nou

„Îmi doresc ca piesele mele să ajungă la sufletele oamenilor în profunzime.  Să îi ajute să își îndeplinească cele mai mari visuri și dorințe. Sper ca muzica mea să îi motiveze și să îi încurajeze să meargă mai departe cu zâmbetul pe buze indiferent de ce anume ne oferă viața, chiar dacă de multe ori întâmpinăm obstacole în calea fericirii și împlinirii noastre”, a declarat Andreea Bălan.

„Posibil imposibilul” este cel de-al zecelea videoclip de pe albumul lansat la finalul anului trecut, material ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei. Printre single-urile ce se regăsesc pe album se numără și „Inimă de fier”, „Am crezut în basme”, „Nu mai doare” și „Iubește-mă, nu”.

Cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, Andreea Bălan oferă publicului o experiență vizuală coregrafică prezentată în diferite povești conceptuale. Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpun publicul într-o lume plină de visare, cu majorete, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese apreciate de fani.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre Beatrice Dragnea – De Dragul Tau. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *