Emilian - Honey, single nou

Emilian – Honey, Official Music Video

Emilian revine cu un nou single ”Honey”. Piesa este o declaratie moderna de dragoste, soptita in versuri. Emilian este determinat sa se mentina in topurile muzicale si lansează hit dupa hit.

Cu un refren catchy, piesa este o declarație modernă de dragoste, șoptită în versuri. Romantic și visător, exact cum ne-a învățat, Emilian își cântă iubirea și fanteziile romantice prin piesele sale. Clipul este unul dinamic și sexy, în care povestea de dragoste este trăită prin mișcări senzuale.  Artistul face senzație și în ipostaza de dansator.

Emilian – single nou

„Piesa este un vibe în sine, vorbește despre o situație în care majoritatea bărbaților nu se regăsesc, aceea de a-și exprima sincer, liber și direct atracția față de o femeie”, a declarat Emilian despre „Honey”. După cum spune chiar artistul, „iubirea este cel mai frumos și dulce sentiment, de aici și inspirația pentru titlul piesei. Sper și cred că este o piesă care te face instantaneu să dansezi și să vibrezi pe ritmul ei, care îți schimbă mood-ul imediat”.

O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, „Honey” are muzica creată de Roland Kiss, Dorian Micu, Vlad Flueraru, Andrei Barz (Barza de suflet) și Emilian Nechifor, textul scris de Dorian Micu, Vlad Flueraru, iar producția de Roland Kiss.

Emilian face muzica de la 5 ani, participând la numeroase concursuri de muzică pentru copii din țară. La 10 ani s-a hotărât să depășească granițele României și s-a înscris într-un concurs muzical de la Moscova, unde a obținut marele premiu. Când a împlinit 12 ani, tânărul artist a avut primul lui concert în Sicilia, la un festival de muzică pentru copii. A urmat Liceul de Muzică din Iași, unde a studiat chitara clasică și pianul, terminând apoi Conservatorul din București.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre ADDA – Paranoia. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *