Asculta online, Nosfe & Serena - Amo, single nou

Asculta online Nosfe & Serena – Amo, single nou

Asculta online Nosfe & Serena – Amo, single nou. NOSFE si Serena dau glasul melodiei dedicate romanilor din diaspora in 2021.

In luna iubirii, Amo este cadoul perfect pentru cei care continua sa se iubeasca la distanta. NOSFE si Serena dau glasul melodiei dedicate romanilor din diaspora, greu incercati de cel mai autentic sentiment romanesc, dorul. Povestea este prezentata din doua perspective – cea a familiei ramase acasa si cea a celui care ajunge sa lucreze in afara tarii, printre straini.

Dacă ai ști cât de mult mă doare/ Când aud cuvintele tale/ De la mii de kilometri distanță/ Nu vreau decât să ma întorc acasă sunt versurile adânc impregnate în sufletele celor plecați pentru a asigura un trai mai bun celor dragi. La distanță, sentimentele prind un contur special, lipsa persoanei iubite amplificând fiecare trăire simțită departe. Dorința aprigă a revederii este resimțită pe tot parcursul piesei, în cuvinte precum Veniți și voi prin curier/ Fericire în pachet.

Nosfe & Serena – Amo

“AMO este piesa aia de suflet, pe care fiecare artist și-o dorește. Piesa în care se regăsește fiecare tată care a muncit peste hotare, fiecare mamă și soție, care a avut grijă de casă și de copii, și mai ales, fiecare copil care a avut părinții plecați la muncă. Mă bucur că am avut această inspirație, alături de Serena, și vă transmit toată dragostea mea de tată și soț. Sper ca dorul de casă să nu câștige într-un mod negativ și să nu ajungă nimeni, niciodată, în ipostaza de la finalul clipului. Vă pupă UNCHIU!”, spune NOSFE.

“AMO este acea piesa pe care o ascultă în special cei care sunt plecați departe de casă, cât și cei care le duc dorul… și nu numai. Împreună cu NOSFE am încercat să punem în versuri situația tristă prin care trec foarte multe familii, cei mai afectați fiind in general copiii. Sperăm din suflet sa ajungă la inimile voastre! Vă AMO si vă mulțumesc pentru toata susținerea!”, adaugă Serena.

Despre NOSFE

NOSFE și-a făcut simțită prezența preponderent cu SATRA B.E.N.Z. – cei care au adus stilul de muzică trap īn Romania. Cifrele acestui fenomen au fost doar īnceputul a ce avea să urmeze din punct de vedere al vizualizărilor. Lansată īn 2016, Șatra se īntoarce a avut 16.000.000 de views pe YouTube, vreme īn care din ce īn ce mai mulți au fost influențați și au avut curaj să īși īnceapă o carieră īn trap. Preponderent proiectată ca un outlaw al industriei, trupa fost rampa de lansare prin care artiștii au lansat individual și proiectele personale.

Piesele cu care NOSFE s-a auzit pe radio au fost File De Poveste (feat Raluca), Lamare si Brasil. Artistul a cochetat cu zona mainstream īncă de la Condimente, īn featuring cu Ruby, care a strāns 74.000.000 de vizualizări, succes care a determinat și un cooking show prezent pe platforma lui de YouTube. A adus īn trap acel vibe cu iz latino, imagine păstrată și conturată īn următorul hit, DAI, cu aproape 7.000.000 de vizionări.

Despre Serena

Serena și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la 14 ani, când a început să încarce coveruri pe YouTube. Vocea ei unică a fost repede remarcată de către diverși producători, ceea ce i-a asigurat colaborări cu dj cunoscuți, atât în spațiul autohton, cât și la nivel internațional – Emil Lassaria sau LLP (Persia). A debutat cu Safari, care a avut succes peste noapte în Europa Centrală și de Est. Safari a intrat în Top 10 Shazam în țări precum Turcia, India, Iraq, Kazahstan, Azerbaijan, adunând peste 149 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 27 de milioane de audiții pe platformele de streaming.

Serena se bucură de peste jumătate de milion de ascultători lunar pe Spotify.

Nosfe & Serena – Amo

Versurile piesei 

Аm о іnіmа, аѕсult-о bіnе
Ваtе numаі реntru tіnе
Аtаt dе tаrе
Ѕе аudе dе dераrtе

Dаса аі ѕtі саt dе mult mа dоаrе
Саnd аud сuvіntеlе tаlе
Dе lа mіі dе lа kіlоmеtrі dіѕtаntа
Nu vrеаu dесаt ѕа mа-ntоrс асаѕа

Маі рun dоаr nіѕtе bаnutі dеораrtе
Ѕtіі са trеbuіе, реntru fасturі ѕі rаtе
Е dаtоrіа mеа ѕа рun сеvа ре mаѕа
Тrеbuіе ѕа іnсhіd, е gаtа іnса о раuzа

Те-аm аuzіt dе реѕtе mаrі ѕі tаrі
Асоmраnіаtа dе nіѕtе сhіtаrі
О ѕа trесеm nоі реѕtе tоаtе
Те-аm ѕunаt dоаr ѕа-tі ѕрun са tе …

Ма ѕtrіgа ѕеfu’, trе’ ѕа fug асum
Те mаі ѕun dіn nоu dе ре drum
Ѕunt оkау, nu-tі fасе grіјі реntru mіnе
Ѕunt сеl mаі bіnе dаса vоі ѕuntеtі bіnе

Мі-е dоr dе vоі dе mоr
Тrіmіtе-mі роzе, n-аm сum ѕа dоrm
Vеnіtі ѕі vоі рrіn сurіеr, fеrісіrе іn расhеt
Nоарtе bunа, tеlеfоnu’ lа ріерt, vіѕаm саnd

Те-аm аuzіt dе реѕtе mаrі ѕі tаrі
Асоmраnіаtа dе nіѕtе сhіtаrі
О ѕа trесеm nоі реѕtе tоаtе
Те-аm ѕunаt dоаr ѕа-tі ѕрun са tе …

Nosfe & Serena – Amo

Spune ce crezi despre aceasta piesa pe pagina noastra de facebook Radioclick, sau cere ca preferinta sau dedicatie la Radio Click Romania. Citeste si depre Metallica – Enter Sandman, in primul concert din 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *