Whitesnake – Shut Up & Kiss Me

0

Whitesnake pare să aibă aceeași energie ca în tinerețe. În noul videoclip ”Shut Up &…

Whitesnake pare să aibă aceeași energie ca în tinerețe. În noul videoclip ”Shut Up & Kiss Me”, trupa se dezlănțuie pe scenă asemenea unei găști de puștani ce tocmai au descoperit cu ce se mănâncă rock-ul. Sub hashtag-ul #rockulnuemort, Whitesnake lansează videoclipul ”Shut Up & Kiss Me”, a cărui poveste pornește de la premisa că lumea are nevoie de mai multă distracție. În videoclipul melodiei, regizat de Tyler Bourns, apare emblematicul Jaguar alb al lui Coverdale, pe care fanii mai vechi l-au putut admira pentru prima oară în clipul melodiei ”Here I Go Again”, din 1987. Piesa ”Shut Up & Kiss Me” este inclusă pe noul album ”Flesh & Blood”, pe care trupa îl va lansa pe 10 mai. Conform declarațiilor lui David Coverdale, ”acesta va fi cel mai bun album de până acum”. Whitesnake va concerta anul acesta la București.

Pe 1 iulie, trupa va cânta la Arenele, evenimentul făcând parte din turneul mondial de promovare a albumului „Flesh & Blood”. Potrivit solistului, noul album are ”toate elementele necesare pentru a fi numit un disc Whitesnake, dar este îmbrăcat într-o culoare proaspătă, vibrantă”. Discul va marca prima colaborare pe compoziție dintre Coverdale și chitariștii Reb Beach și Joel Hoekstra. Whitesnake este o legendă a rock-ului clasic și una dintre formațiile etalon ale așa numitului ”New Wave of British Heavy Metal”. Trupa și-a început activitatea în 1978, continuând până în prezent, cu mici pauze în anii ’90. Bazele formației au fost puse de David Coverdale, după ce artistul și-a terminat colaborarea cu Deep Purple.

Asculta Whitesnake – Shut Up & Kiss Me

Din cele 12 albume de studio lansate, jumătate dintre ele au primit Discuri de Platină sau de Aur. Per total, palmaresul trupei numără: 4 Discuri de Aur, 17 Discuri de Platină și un Disc de Argint. Absolut toate albumele Whitesnake au intrat în Top 50 în Marea Britanie, iar 6 au accesat și Top 10.

”E o energie cu adevărat întunecată acum în lume, așa că ne-am gândit să scriem despre ceva distractiv, o piesă despre acel moment când te îndrăgostești de o tipă grozavă. Tu vorbești mult, încerci să o impresionezi, iar ea se uită direct la tine, ia taurul de coarne și-ți spune ”Shut Up & Kiss Me” (Taci si sărută-mă) și atât. Știu că sună a clișeu (cu referire la cât de bun e albumul), dar știu despre ce vorbesc. Ar fi și cazul, considerând că fac asta de aproape 50 de ani”, a detaliat David Coverdale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *