Jorge – Cafeaua Ta

0

Jorge lansează noul single și videoclip, “Cafeaua Ta”. Doar ce a fost eliminat de la…

Jorge lansează noul single și videoclip, “Cafeaua Ta”. Doar ce a fost eliminat de la Ferma și Jorge e pus pe fapte mari. Artistul revine în atenția publicului cu un nou single dedicat femeii, “Cafeaua Ta”, un proiect pregătit intr-un timp record care deja se bucura de succes. Ideea clipului îi aparținelui Jorge, iar regia este semnată de Lazăr Cercel cu care artistul a mai colaborat și la piesa “Iartă-mă”. Filmările au durat o zi și au avut loc într-un apartament din București. Născut în Constanța, Jorge a fost membru în trupa Cocktail și a preluat pseudonimul actual odată cu lansarea primului album, unul de muzică latino.

Inspirat din versurile lui Flick Domnul Rimă, scrise în urmă cu ceva timp pe o rețea de socializare, cântarețul le-a modificat parțial, compunând de asemenea linia melodică și realizând orchestrația, rezultatul a fost peste așteptări. Printre cele mai cunoscute piese ale artistului se numără „Nimeni nu-i perfect”, în colaborare cu JO, care a adunat peste 18 milioane de vizualizări, „Noi”, „Nu ne potrivim” (feat. CRBL) sau „Detector de minciuni” (feat. Amna). În 2018, Jorge a lansat melodiile „Ce-i al meu e și al tău” și „Alchimie”. Cântărețul a participat la diferite emisiuni de divertisment (câștigându-și numeroși fani prin transformările de la „Te cunosc de undeva”) și are la activ mai multe roluri în musical-urile de la Teatrul de Operetă.

Asculta Jorge – Cafeaua Ta

https://youtu.be/Z4Tq_5SEd7Y

““Am fost inspirat din versurile unei poezii scrise de Flick, le-am pus pe melodie, am îmbunătățit partea de la refren, am venit și eu cu ideile mele. Abia în momentul în care a fost gata, l-am întrebat cum i se pare și a fost încântat, iar după mai bine de o lună, am filmat clipul și am și lansat-o”, spune artistul. Întrebat cum preferă cafea în viața de zi cu zi, Jorge a declarat: “Prefer Expresso lung, fără lapte și fără zahăr. Îmi place să simt aroma adevărată a cafelei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *