Vanotek feat. Joshua Ziggy – Bring Us Back

Asculta live, Vanotek feat. Joshua Ziggy - Bring Us Back
loading...

Asculta live Vanotek feat. Joshua Ziggy – Bring Us Back, single nou

Vanotek lansează single-ul ”Bring Us Back” in colaborare cu Joshua Ziggy. “Bring Us Back” vorbeste cu melancolie despre iubirea pierduta si despre dorinta de a se intoarce la armonia de dinainte de despartire.

Piesa compusă de Vanotek & Joshua Ziggy și produsă de Vanotek are un sound fresh, susținut puternic de viori și de timbrul vocal special al lui Joshua Ziggy. Videoclipul a fost regizat de SAN, filmat de Alex Mureșan, producție Loops Production, iar filmările au avut loc la Hotel Lido.

„Am avut o sesiune cu Joshua Ziggy, a ieșit această piesă și am decis că vocea lui se potrivește pe Bring Us Back. Enjoy!”, a declarat Vanotek.

Vanotek feat. Joshua Ziggy – Bring Us Back

Cu o muzică inconfundabilă și un sound original, producătorul și DJ-ul Vanotek s-a făcut remarcat și în afara României, iar piese precum”Back to Me” sau “My Heart is Gone” sunt fredonate de mulți fani din toată Europa. În plus, Vanotek a primit discul de platină pentru “Tell Me Who” în Rusia și CIS din partea Effective Records, un premiu important și o reușită relevantă pentru artiști.

”Tell Me Who” este una dintre cele mai de succes piese a producătorului și DJ-ului român, care a fost licenţiată anterior la UltraMusic, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, care are ca focus muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Markus Schulz, Above & Beyond.

Vanotek va fi prezent cu Lori la Bukovel la festival în Ucraina pe 28 februarie, iar pe 31 mai, fanii îl pot vedea pe scena de la Romexpo în cadrul The Concert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *