Asculta online, Mario Fresh - Sufar, single nou

Asculta online Mario Fresh – Sufar, single nou

Mario Fresh lansează „Sufar”, prima sa piesa pe anul 2020, un single pentru cei care sufera din dragoste si care isi cauta necontenit sufletul pereche.

O coproducție Golden Boy Society și Cat Music, muzica și versurile piesei “Sufăr” au fost compuse de Alex Velea, orchestrația a fost realizată de Buzea Florin și Răzvan Matache, iar videoclipul, ce are un summer vibe care te va duce cu gândul imediat la vacanță, a fost regizat de către Gabriel Ciolpan.

Mario Fresh – Sufar

Mario Fresh are în portofoliu numeroase premii muzicale, dar și single-uri cu milioane de vizualizări pe YouTube, de la prima piesă pe care a lansat-o, „N-ai școală… e nasol”, până la single-urile „Am rămas cu gândul”, „Iartă-mă”, „Cum îmi place”, „Fata de la metrou”, „Alfabetul iubirii” sau „Solo”, hit ce a cucerit topurile muzicale și a generat aproape 12 milioane de vizualizări pe YouTube. În mijlocul verii, Mario Fresh a colaborat cu Dorian Popa pentru „Caliente”, single ce a adunat peste 15 milioane pe YouTube, apoi a lansat “Săraca inima mea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *