Asculta online Alin Dimitriu - Wonderland,

Asculta online Alin Dimitriu - Wonderland, , muzica noua, EP, 2020, Alin Dimitriu, Wonderland,

Asculta online Alin Dimitriu – Wonderland, muzica noua

Alin Dimitriu are o surpriza pentru ascultatorii sai, lansand nu una, ci 3 piese tari sub forma unui EP.

EP-ul “WONDERLAND” este alcatuit din 3 piese: ,,Purple Hill“, ,,Just a dream“ si ,,Wonderland“. Avand beat-uri unice, piesele vor da tonul colectiei de muzica House a acestei primaveri.

Dragostea lui Alin Dimitriu pentru muzica a inceput de cand era copil, incepand sa studieze pianul la scoala de la varsta de 6 ani. Mai mult decat atat, interactiunea lui cu muzica nu se limita la pragul scolii; de la aceeasi varsta incepuse sa mearga la concertele si repetitiile tatalui sau de la Teatrul National de Muzica “Ion Dacian”, fiind la vremea aceea tenor principal.

Dimitriu – Wonderland

Intre 2007 si 2015 el a fost managerul “3 Liquid Hz Records” si sub acest label a lansat “Construkt” in 2009 sub aliasul “Ricky Ambilotti”. “Construkt” reprezinta cel mai mare succes al lui de pana acum, fiind #1 in numeroase topuri de muzica electronica si fiind inclus in BBC’s Radio One Essential Mix si in Beatport’s Best Of Minimal 2009.

De-a lungul timpului Alin a acumulat experienta in diverse campuri adiacente creatiei propriu-zise de muzica, campuri ca licensingul online, managementul de label si designul de sunet. Cu aceasta experienta in spate, atentia lui este concentrata acum pe cariera de artist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *