Tiffany - All this Time

Tiffany - All this Time

Un cântec de dragoste nemuritor interpretat de Tiffany – All this Time

Cere la Radio Click Romania, ca preferință sau dedicație, frumoasa piesa de dragoste interpretata de Tiffany – All this Time

Despre Tiffany

Tiffany Renee Darwish, născută la data de 2 octombrie 1971, cunoscută drept Tiffany, este o cântăreață americană. Ea s-a bucurat de  popularitate în anii 1980, în principal pentru hiturile sale ”I Think We’re Alone Now” și ”Radio Romance”.

Tiffany s-a născut în Norwalk, California, tatăl ei este James Robert Darwish (de ascendență libaneză) și Janie Wilson (de origine irlandeză și strămoși Cherokee îndepărtați). Părinții ei au divorțat când ea era foarte mică.

Când Tiffany avea patru ani, a învățat cuvintele melodiei ”Delta Dawn și a început să o cânte des. Grupul New Kids on the Block, atunci puțin cunoscut publicului larg, a realizat prima parte a spectacolelor sale. În 1988, la apogeul popularității, Tiffany s-a trezit în mijlocul unei dispute între managerul ei (George Tobin), mama ei și tatăl ei vitreg cu privire la controlul carierei și al profiturilor ei. Acest lucru a dus la o luptă legală care a inclus o încercare a lui Tiffany de a se declara minoră emancipată. Cererea a fost respinsă de instanță, dar bunica ei a devenit tutorele ei temporar.

Din 1988, ea a produs mai mult de șapte albume. Printre acestea: ”New Inside în 1990, ”The Color of Silence în 2000, cu o bună recenzie în presă. Cântăreața a vândut peste 14 milioane de discuri.

Despre ”All this Time”

„All This Time” este primul single de pe cel de-al doilea album al lui Tiffany, ”Hold an Old Friend’s Hand”. Single-ul a fost al patrulea și ultimul hit al lui Tiffany în top-10 din Statele Unite.

Piesa de dragoste, o baladă pop, a fost lansată în 1988, ajungând pe locul 6 în topul Billboard Hot 100 la mijlocul lunii februarie 1989. A fost, de asemenea, un hit din top-10 în topul Billboard Adult Contemporary. Ea a fost compusă de Tim James și Steven McClintock. În Marea Britanie, „All This Time” a fost al doilea single după „ Radio Romance ”, situându-se în top 50.

Piesa a fost lansată și pe EP -ul de remix japonez, ”I Saw Him Standing There” și pe ediția single japoneză „I Saw Him Standing There ”. De asemenea, a fost lansat pe una dintre compilațiile ei de cele mai mari hituri.

Videoclipul a fost filmat la Knott’s Berry Farm din Buena Park, California.

          Tiffany – All this time – versuri

All this time
I knew someday you’d need to find
Something that you left behind
Something I can’t give you

All these tears
And like a light
Love disappears
But hearts are good for souvenirs
And memories are forever

Chorus: all this time, all in all
I’ve no regrets
the sun still shines
The sun still sets
the heart forgives
the heart forgets
but what will I do now
with all this time

One more kiss
Even though it’s come to this
I’ll close my eyes
And make a wish
Hoping you remember

Chorus 1x

Say goodbye apart
We’ll make another try
But don’t be sorry
If you cry
I’ll be crying too
On this day

Chorus 1x

Poți asculta și citi și despre un alt faimos cântec de dragoste, ”Only love can hurt like this, interpretat de Paloma Faith. Citeste si Theo Rose & Andrei Banuta – Spune-i Mama.

Scrie-ți părerile pe pagina noastră de facebook sau pe pagina de chat romanesc pt. mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *