Phaser - Anonimi, single nou

Phaser – Anonimi, single nou, videoclip

Trupa Phaser revine in atentia fanilor cu o noua melodie, „Anonimi”. Piesa beneficiaza de un videoclip artistic, pe care te rugam sa il urmaresti in articol.
Timișorenii de la Phaser continuă povestea albumului lor de debut cu un nou episod muzical. „Anonimi” este o piesă încărcată de metafore despre iubiri rătăcite și paradoxale. Mesajul melodiei este accentuat de un videoclip întunecat, cu elemente simbolice și abstracte.

„“Anonimi a fost ultima piesă scrisă pentru album și credem că este potrivită să fie și ultimul single lansat din acest ciclu. Piesa continuă atmosfera dramatică și întunecată din single-ul precedent “Sânge rece“. Videoclipurile au fost filmate împreună cu Sebastian MARU din Timișoara parcursul unor nopți lungi și foarte călduroase. Mulțumim tuturor celor implicați pentru susținere!”, au declarat membrii trupei.

Phaser single nou

“Albumul este disponibil pe toate platformele de streaming încă de la începutul lui 2021, dar acum pregătim și lansarea în format fizic despre care vom anunța mai multe detalii în curând. Titlul Început de Univers a rezultat în urma unui brainstorming și este luat din refrenul piesei Sânge rece. Credem că single-ul Anonimi va fi ultimul de pe acest album, dar suntem bucuroși că putem să încheiem ciclul așa frumos!”, au mai adăugat cei de la Phaser.

Phaser a început colaborarea cu Media Pro Music și Universal Music România în toamna anului 2017. După o serie de single-uri și videoclipuri ale unor piese ca “Alerg“, “Până vine dimineața“ sau “Spune-mi unde ești“. La începutul lui 2021 a apărut primul album al trupei intitulat Început de Univers. Albumul conține 16 piese și a fost susținut până acum de single-urile „Fast Forward” și „Copilul lunii”.

Phaser este o trupă pop-rock născută în Reșița și maturizată în Timișoara, iar din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre Tiffany – All this Time. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *