Stromae - Sante, Stromae lanseaza Sante, despre Stromae - Sante, despre Stromae, stromae, Sante, melodie noua, videoclip,

Stromae – Sante, melodie noua

Stromae lansează Sante, cea mai nouă melodie împreună cu un videoclip pe măsură. Dacă îți place, cere-o ca preferință sau ca dedicație la Radio Click Romania.

Stromae lanseaza Sante

După o pauză de 5 ani, Stromae a revenit în atenția fanilor săi și în general a publicului, cu melodia „Sante”. Melodia a intrat direct în Topurile muzicale din Franţa și nu numai.

Cu această melodie nouă, Stromae propune un ritm vibrant tuturor celor care lucrează în timp ce alții se bucură de petrecere. Pe un ritm sud-american, inspirat de cumbia, împletit de influențe electro, Stromae schițează cu pricepere mici scenete amuzante și provocatoare. Jocul de cuvinte și gama vocală amplifică doar acuratețea situațiilor descrise și apelul la o petrecere mai incluzivă – bucurie și respect pentru toată lumea, atât în club, cât și la locul de muncă.

Videoclipul „Sante” prezintă o serie de imigranţi care încearcă să se integreze în societatea franceză. Ei acceptă joburi în bucătărie, în call center, pe vase de pescuit sau fiind chelneri. Prin noul clip muzicianul a dorit să ofere un omagiu celor care muncesc în vreme ce alţii petrec.

Cere la radio Click Romania melodia interpretată de Stromae – Sante, melodie nouă cu puternică încărcătură emoțională și socială.

Dacă ți-a plăcut acest videoclip te invit să vezi și videoclipul Tamiga & 2Bad lanseaza „Fly With Me. Pe pagina noastră de facebook, poți să-ți spui părerea despre acest single nou sau poți să propui si tu o melodie despre care să scriem aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *