Tamiga & 2Bad lanseaza „Fly With Me”

0
Tamiga & 2Bad lanseaza "Fly With Me", Asculta live Tamiga & 2Bad - Fly With Me, Asculta live, Tamiga, 2Bad, Fly With Me, videoclip fly with me,

Tamiga & 2Bad lanseaza „Fly With Me”

Tamiga & 2Bad lansează „Fly With Me” iar noi nu puteam să nu-i propunem ascultătorilor noștri. Asculta live Tamiga & 2Bad – Fly With Me.

Așa cum ne-au obișnuit, Tamiga împreună cu 2Bad au înregistrat o piesă nouă și au filmat un nou videoclip tot în România, arătând cât este de frumoasă țara lor natală. Noua melodie se numeste „Fly With Me” și aceasta surprinde o dragoste pierdută ce încă dăinuie. Iar faptul că cei doi se pot simți chiar și de la kilometri depărtare arată cât de mult se doresc. Prima iubire nu se uită niciodată.

Cei doi artiști au intrat ușor dar sigur în inimile ascultătorilor noștri și nu numai. Ei sunt foarte apreciați și în afara României. Aceasta nu este prima lor colaborare și, sperăm noi, nici ultima.

În videoclipul celei mai noi melodii, putem vedea frumusețile Romaniei cu care ne putem mândri în toată lumea. Noi le urăm succes iar pe voi vă invităm să vedeți mai jos videoclipul, să ascultați melodia și s-o cereți ca preferință în playlistul nostru.

Tamiga are și un mesaj pentru fanii ei:
„Hei dragilor, vă mulțumim din inimă că sunteți alături de noi. Sperăm să vă placă noua noastră piesă, să o apreciați și să o distribuiți. Vă pupăm!”

Citește și cel mai nou articol scris de mine, despre Irina Rimes & Grasu XXL – Pentru totdeauna și cere-l ca preferință pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *