Smiley – Pana cand

Smiley - Pana cand, single nou, videoclip, Smiley, Pana cand, single nou + videoclip,

Smiley – Pana cand | single nou + videoclip

Asculta live Smiley – Pana cand si cere ca preferinta la Radio Click Romania. Smiley a lansat acum cateva zile „Pana cand”, cel mai nou single.

Smiley a lansat „Până când”, o piesă-întrebare în ton cu vremurile, care adună în notele și versurile ei derivele, fricile și apăsările perioadei pe care o traversează acum omenirea. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Inspirată din întrebarea pe care toată lumea și-o pune din ce în ce mai des. „Până când” poate suna diferit în fiecare om, în funcție de ce este prea mult, prea gri, prea des amânat, prea nociv pentru fiecare. „Până când, până când o să mai suferim pe Pământ, uite cum suflete plâng, că nu mai știu până când e prea mult”, spune o parte din refrenul noii piese. Melodia este produsă de HaHaHa Production împreună cu Cat Music. Smiley s-a ocupat de muzică și text alături de Dorian Micu, Florin Boka, Roland Kiss și Lucian Nagy.

Smiley a lansat o versiune live a piesei ”Până când”. Acompaniat de instrumentiștii săi, reuniți sub titulatura de ”Cea mai tare trupă din sud estul Europei”, dată de Smiley. Artistul transmite un mesaj puternic, făcând un apel la schimbare, la o reorientare către adevăratele valori sufletești și morale.

Daca ti-a placut acest videoclip sau nu, spune-ti parerea pe pagina noastra de chat romanesc sau pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *