Smiley & Killa Fonic – Lasa Inima Sa Zbiere

0
Asculta live, Smiley & Killa Fonic - Lasa Inima Sa Zbiere, single nou

Asculta live Smiley & Killa Fonic – Lasa Inima Sa Zbiere, single nou

Smiley si Killa Fonic, colaborare inedita pentru piesa „Lasa inima sa zbiere”. Melodia este despre intimitate, eliberare si tacerea din relatii. Piesa  se va regasi pe noul sau album, al cincilea din cariera sa artistica, ce se anunta a fi surprinzator ca stil, colaborari si imagine.

Smiley lansează prima sa piesă din anul 2021, alături de Killa Fonic: „Lasă inima să zbiere”. „Lasă inima să zbiere” vorbește pe două voci despre tăcerea necesară într-o relație pentru a lăsa iubirea să vorbească pe limba ei.

„Urmează câteva lansări neașteptate, pregătesc un album nebun, urban, cu sound actual, dance, de stradă. Nu este ceva nou pentru muzică și istoria mea, însă este cumva surprinzător în acest moment al vieții mele și este o completare de atitudine, revoltă și libertate a zonei romantice în care am așezat muzica mea în ultima perioada.”, anunță Smiley despre noul său proiect muzical.

Smiley & Killa Fonic – Lasa Inima Sa Zbiere

Colaborarea muzicală dintre Smiley și Killa Fonic a pornit de la compatibilitatea lor artistică, în ciuda antitezei în care îi plasează o parte din public, și de la aprecierea pe care fondatorul și producătorul HaHaHa Production o are pentru acesta:

„Killa mi se pare o voce puternică a generației lui, a noului curent hip-hop din România și pariam că va ajunge să aibă ceva de spus acum multă vreme, când l-am auzit prima dată pe primul album al lui Doc. Mi se pare talentat, creativ, curajos și încăpățânat să facă lucrurile după cum simte, chiar dacă le împinge la extrem. Deși arătăm și suntem percepuți diferit, chiar avem multe în comun”, povestește Smiley.

„Toți știu că Smiley este extrem de strict în a-și selecta artiștii cu care colaborează. Dacă nu mă înșel, ne poți număra pe 5 degete și îmi rezerv locul degetului mijlociu pentru că mă simt șmecher că am făcut așa piesă cu Smiley. Iar chimia dintre noi e puternică; suntem foarte periculoși împreună”, adaugă Killa Fonic despre întâlnirea creativă cu Smiley pentru „Lasă inima să zbiere”.

Coproducție HaHaHa Production, Cat Music și Global Records, cu muzica și versurile semnate de Smiley și Killa Fonic, cu producția făcută de Florin Boka, Lucian Nagy și Șerban Cazan și clipul regizat de SAN, „Lasă inima să zbiere” adună îndrăgostiți și neîndrăgostiți sub același reflector și își face loc în orice playlist de party posibil.

Smiley & Killa Fonic – Lasa Inima Sa Zbiere

Versuri

Vorbe grele
Ce nu pot fi vreodată luate înapoi
Provocatoare de durere
Arme ce ne lovesc pe amândoi
Și ne lasă cu plăgi adânci
Eu plec de-acasă, tu iarăși plângi
E gălăgie prea mare în suflet,
Dar tot nu mă-nduplec,
Eu tot mă întorc chiar dacă tu m-alungi

Gelo-gelo-gelozie îmbrăcată-n ironie
Mi-o servești pe farfurie
La garnitură gălăgie

Taci, dă-mi o clipă de tăcere
Spune-mi tot cu o mângâiere
Cuvintele nu pot să spună
Ce poate inima să zbiere

Lasă inima să zbiere

Lasă-mi inima să zbiere
Eu o las să nu mai spere
Sentiment Bolnav nici o plăcere
Îl arunc departe și nu piere
Lodi dodi la nostra vida-i loca
Am un feeling în papile e dulce vraja
Și parcă îmi pierd capul cu tine de tot, dar
Tu îți pierzi baby capul ca Maria Antoaneta

Gelo-gelo-gelozie
Blestemato, mi-ai luat zile
Abracadabra și dispar dintr-odată
Nu-mi dau inima pe nimic niciodată

Gelo gelo gelozie
Io’ mă fac că îmi pare bine
Noaptea urlu după tine
Ieși afară acum din mine

Taci, dă-mi o clipă de tăcere
Spune-mi tot cu o mângâiere
Cuvintele nu pot să spună
Ce poate inima să zbiere

Smiley & Killa Fonic – Lasa Inima Sa Zbiere

Spune ce crezi despre aceasta colaborare inedita dintre Smiley si Killa Fonic, pe pagina noastra de facebook sau pe chatul Radioclick. Citeste si depre Dua Lipa – We’re Good.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *