Asculta online, Dua Lipa - We're Good, single nou

Asculta online Dua Lipa – We’re Good, single nou

Dupa ce a oferit o serie de indicii pe paginile de socializare, Dua Lipa a lansat mult-asteptata piesa, „We’re Good”. Este prima piesa a artistei pe 2021, asa ca te invitam sa o asculti si sa urmaresti videoclipul.

Compusă de SLY, Scott Harris, Emily Warren și Dua Lipa, „We’re Good” vorbește despre încheierea în mod amiabil a unei relații. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat Vania Heymann și Gal Muggia. Inspirat de filmul „Titanic”, vizualul o prezintă pe Dua Lipa pe post de cântăreață pe un vas de croazieră. Acesteia îi atrag atenția niște homari în căutarea libertății, înainte să ajungă în farfuriile oaspeților de pe vapor.

Dua Lipa – We’re Good

„We’re Good” se găsește pe albumul „Future Nostalgia (The Moonlight Edition)”, lansat astăzi, 12 februarie. Materialul este o variantă deluxe a anteriorului „Future Nostalgia” și conține opt piese în plus. Printre ele se găsesc „If It Ain’t Me (Sad Disco)” ft. Normani, „Not My Problem”, o colaborare cu rapperul J.I.D., „Prisoner” ft. Miley Cyrus, „Fever” ft. Angèle sau „UN DÍA (ONE DAY)” ft. J Balvin, Bad Bunny și Tainy.

„Future Nostalgia: The Moonlight Edition” este cea mai recentă versiune a albumului „Future Nostalgia”, material care a beneficiat deja și de o versiune remixată, intitulată „Club Future Nostalgia”.

Tracklist „Future Nostalgia

Don’t Start Now
Cool
Physical
Levitating
Pretty Please
Hallucinate
Love Again
Break My Heart
Good in Bed
Boys Will Be Boys
Fever
We’re Good
Prisoner by Miley Cyrus (feat. Dua Lipa)
If it Ain’t Me (Sad Disco)
That Kind of Woman
Not My Problem (feat J.I.D)
Levitating (Remix) (feat. DaBaby)
UN DÍA (ONE DAY) (feat. J Balvin, Bad Bunny, Tainy)

Spune ce crezi despre aceasta piesa pe pagina noastra de facebook sau pe chatul Radioclick. Citeste si depre Smiley & Killa Fonic – Lasa Inima Sa Zbiere sau despre Ozzy Osbourne ft. Post Malone – It’s a Raid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *