Simone Valentina – Ross & Rachel

Simone Valentina - Ross & Rachel, Simone Valentina, Ross & Rachel, single nou, videoclip, despre Simone Valentina, despre Valentina Simone

Simone Valentina – Ross & Rachel single nou si videoclip

Ascultă online Simone Valentina – Ross & Rachel single nou lansat acum câteva zile. Este lansat împreună cu un videoclip pe măsură.

Despre Valentina Simone

Valentina Simone a absolvit harpa în 2017 cu note și onoruri complete, la conservatorul Guido Cantelli din Novara, sub îndrumarea

În 2017 a fost câștigătoarea absolută a bursei „Progetto Talenti Musicali” a Fundației CRT din Torino. În același an, el ocupă poziția de primă harpă a Orchestrei Italiene de Tineret (OGI).

În 2019 și-a finalizat masteratul cu Irina Zingg, până în prezent unul dintre cei mai mari profesori de pe scena mondială, cu care este specializat în tehnica harpei rusești, la Școala de muzică civică Claudio Abbado din Milano. Valentina este, de asemenea, calificată pentru a preda harpa cu metoda Suzuki, prin urmare lucrează cu copii de la 4 ani și și-a desfășurat stagiul la Suzuki Talent Center din Torino, a cărui clasă de harpă este sub îndrumarea Gabriella Bosio. Din 2018 predă harpă la Academia de muzică Novara.

 

Pentru cei interesați o să lăsăm aici si pagina personală de instagram, a artistei, care este foarte activă.

Scrie-ți părerea despre Simone Valentina pe pagina noastră de facebook sau pe pagina de chat romanesc pt. mobil.

Citește și despre Randi – Prinț și cerșetor, cea mai nouă melodie lansată de Randi în 2021. Dacă-ți place, poți s-o ceri și tu ca preferință și dedicație la Radio Click pentru cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *