Randi lansează „Prinț și cerșetor”

Randi lansează "Prinț și cerșetor", ascultă online single nou, Randi - Print si cersetor, Randi, print si cersetor,

Randi lansează „Prinț și cerșetor” ascultă single nou

Ascultă online Randi – Prinț și cerșetor la Radio Click România. Randi lansează „Prinț și cerșetor”, ascultă online single nou și videoclip.

După aproape un an de zile, de la ultimul single lansat, propune o melodie nouă fanilor săi și nu numai lor. Ultima melodie lansată de artist a fost pe data de 22 Mai 2020 și se numește „Femeia care m-a învins”. Vezi aici videoclipul pentru Randi – Femeia care m-a învins.

Este o melodie cu un mesaj aparte, un îndemn către căutarea adevăratei fericiri. Și această melodie este o compoziție proprie. Melodia este lansată împreună cu un videoclip pe masură, regizat de Ionuț Trandafir. Filmările au avut loc într-un imobil din centrul Bucureștiului, producția fiind asigurată de Luca’s Art Film.

Despre Randi

Randi, având numele său real Andrei Ropcea este născut pe data de 23 mai 1983, în Pitești. Artistul a atins culmile celebrității alături de Marius Moga cu trupa Morandi, fiind unul dintre cei mai longevivi artiști de pe piața muzicală românească. De-a lungul anilor, Randi a acumulat o mulțime de premii naționale și internationale în calitate de solist al trupei.Din 2005 este membru al formației dance românești Morandi, alături de Marius Moga. Începând cu anul 2011, Randi a debutat în cariera solo și tot atunci el și-a deschis propria casă de discuri, Famous Production

Citește aici și despre Simone Valentina – Ross & Rachell, o artistă nouă din Italia ce merită vazută.

Intră pe chat mibbit su pe pagina noastră de facebook și spune-ți părerea despre această melodie. Tot pe chatul RadioClick poți să o ceri ca preferință și dedicație pentru cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *