Silvia Stoiana – Pe aripi de înger

Silvia Stoiana - pe aripi de înger, Radio Click România, Silvia Stoiana, pe aripi de inger, Radio Click Romania,

Silvia Stoiana – Pe aripi de înger | Radio Click România

Silvia Stoiana lansează pe aripi de înger iar Radio Click România nu putea pierde ocazia de a o propune ascultătorilor săi. Ascultă și dacă-ți place, cere-o ca preferință.

Despre Silvia Stoiana

De curând Silvia Stoiana a lansat cea mai nouă melodie a sa, intitulată ”Pe aripi de înger”. Pentru cei care nu știu, Silvia Stoiana este o nouă artistă pe care și noi cei de la Radio Click încercăm s-o promovăm. Poți să citești un articol de prezentare aici.

Ceea ce nu am apucat să scriem în acel articol este faptul că anul trecut artista s-a căsătorit pe insula Thassos, în Grecia. Deși ne aflam in plină pandemie, mirii au fost curajoși reușind să-și îndeplinească visul de a se căsători pe plajă. De aici au luat naștere versurile acestei melodii. În zilele acestea artista pregătește lansarea primului său album în colaborare cu Atilla Lukinich.

Despre ”Pe aripi de înger”

Este o melodie de dragoste ce va intra ușor la inimile ascultătorilor noștri. O melodie care se poate folosi ușor ca melodie pentru ”dansul mirilor” la nunți.

De versurile acestei melodii s-a ocupat Silvia împreună cu Daniel Cariga, mixajul și masterul de Attila Lukinich, iar videoclipul de către Alexandros Katsamakis. Imaginile și filmările au fost realizate în Grecia.

Dacă ți-a plăcut acest articol te invit să citești și despre Doris Day – Que sera, sera sau să-ți spui părerile pe facebook sau twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *