Maluma – Mama Tetema ft. Rayvanny

Maluma - Mama Tetema ft. Rayvanny, Maluma, Mama Tetema, Rayvanny,

Maluma – Mama Tetema ft. Rayvanny, single nou si videoclip

Vino să vezi cel mai nou videoclip lansat de Maluma. Ascultă live Maluma – Mama Tetema ft. Rayvanny și cere-o ca preferință la Radio Click Romania.

Maluma lanseaza un single nou și noi nu puteam să nu-l propunem ascultătorilor noștri. Se numește ”Mama Tetema” și vine lansat cu un videoclip regizat de Jessy Terrero și filmat în Africa și Statele Unite. Cu aceasta melodie nouă, Maluma ne face să ne reîntoarcem în vara care tocmai a trecut și să ne simțim bine alături de el și de ritmul reggaeton.

Artistul a recunoscut că pentru „Mama Tetema” s-a inspirat de la o piesă ceva mai veche. Se numește „Tetema”, a fost lansată în 2019 și apartine artistului tanzanian Rayvanny. Maluma a auzit melodia și i-a plăcut atât de mult încât a decis să-l contacteze pe Rayvanny pe Instagram. I-a dat un mesaj pe DM, iar răspunsul a venit imediat. Cei doi artiști s-au întâlnit, Maluma a adăugat versuri noi în spaniolă și un ritm reggaeton, iar rezultatul este această nouă fuziune – „Mama Tetema” feat. Rayvanny. Piesa a fost interpretată live în premieră la gala MTV EMA 2021.

Citeste si despre Silvia Stoiana – Pe aripi de inger sau da un share pe facebook sau twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *