Ronna Riva – Lost in your eyes

0
Ronna Riva - Lost in your eyes, Radio Click Romania, Ronna Riva, Lost in your eyes, Ronna Riva la Radio Click Romania,

Ronna Riva – Lost in your eyes

Asculta Ronna Riva – Lost in your eyes la Radio Click Romania si daca-ti place, propune sa faca parte din playlistul nostru zilnic.

Ronna Riva a lansat un nou Single, iar noi nu puteam să nu îl propunem aici. Melodia este produsă de Vlad Andrinoiu și suntem siguri că va face toți ascultătorii să danseze! Versurile sunt scrise de Alexandru Anghel și au ca subiect experiența unică de a te îndrăgosti. Titlul melodiei, “Lost in your eyes”, este perfect ales deoarece versurile vorbesc despre sentimentul puternic de a fi complet pierdut în privirea celui pe care îl iubești.

Videoclipul melodiei este regizat de Silviu Mindroc. El a vrut să pună în evidență stilul dance și vibe-ul sexi și romantic pe care artista îl abordează și transmite.

Despre Ronna Riva 
Ronna Riva, o artistă care a renunțat la farmacie pentru o carieră în muzică, a reușit să-și transforme visul în realitate. Deși inițial destinată unei alte profesii, Ronna și-a urmat pasiunea și a devenit una dintre cele mai talentate și apreciate voci de pe piața muzicală din România.

“Sper ca această piesă să ajungă la inimile tuturor ascultătorilor și să danseze pe ea în toate cluburile!!” a declarat artista despre piesa “Lost in your eyes”.

Ce părere ai despre videoclip? Ce crezi despre artistă? Despre Ronna River am mai scris un articol, cand a lansat Lalalove.

Dacă ți-a plăcut articolul, citește și un articol despre ANNAIS & DJ Project – Numai Tu. Nu uita să dai un share pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *