Ronna Riva - Lalalove, Radio Click Romania, Ronna Riva, Lalalove, asculta Radio Click Romania, despre ronna riva

Ronna Riva – Lalalove | Radio Click Romania

Asculta live Ronna Riva – Lalalove la Radio Click Romania, un radio romanesc care promoveaza artistii noi si mai vechi din Romania.

Ronna Riva lansează azi videoclipul celui mai recent single al ei “Lalalove”! Melodia este compusă de Alexandru Anghel și Vlad Andrinoiu. Lalalove este o melodie de dragoste ce aparține genului muzical pop-dance cu multe influențe orientale. Regia videoclipului aparține echipei lui Silviu Mindroc, având o poveste de dragoste îmbracată cu multa senzualitate și delicatețe.

“Îmi place mult această piesă, deoarece sensibilitatea ei mă reprezinta enorm. Sper să intre în toate playlisturile de pe youtube, pentru că așa sigur o să ajungă la cât mai mulți ascultători iar melodia o să le mângâie sufletul” a declarat Ronna despre noul ei single!

Mângâiat de valurile Mării Negre, orașul Constanța este un loc cu o mare istorie în spate. Este cunoscut și pentru acel vibe special pe care toți artiștii născuți aici îl poartă cu ei. Ronna Riva nu este diferită. I-a placut să fie pe scenă încă din copilărie. La doar 13 ani era deja în turneu în România cu trupa Viva. Dar abia după ce și-a terminat studiile, s-a dedicat în totalitate singurei iubiri adevărate: muzica!

Ronna mărturisește că muzica este contagioasă și odata ce te-a atins, nu există nicio ieșire, rămâne în sufletul tău mereu. Artista vrea ca toată lumea să se conecteze cu ea prin muzica ei. Câteva colaborări cu artiști internaționali precum Will Jordan, nominalizat la Grammy sau super-talentatul rapper iranian Pooyan Mokhtari, reprezinta una dintre dovezile pentru versatilitatea sa muzicală incredibilă.

Dacă ți-a plăcut acest articol dă-i un like sau distribuie pe facebook. Citește și despre Stefan Banica feat. Connect-R – Cat mi-e de dor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *