Rockabella – Arata-te

Asculta online, Rockabella - Arata-te, single nou
loading...

Asculta online Rockabella – Arata-te, single nou

Rockabella lanseaza din izolare o noua piesa, intitulata ”Arată-te”. Videoclipul melodiei vorbeste despre iluzia apropierii intr-o realitate tehnologizata.

Formația explorează prin muzică și storytelling emoțiile complexe ce definesc experiența umană. Muzica lor este o explorare a sinelui, prin curaj, sinceritate și un pic de nebunie. Fiecare piesa aprinde lumina asupra unei clipe trăite cu putere și o îmbracă în povestea infinită de dinaintea și din urma ei. Viitorul album al trupei tratează ideea de vulnerabilitate. Mai exact, ideea că vulnerabilitatea este poarta spre adevărata conexiune. Primul single de pe acest album, “Arată-te” are la baza ideea că oamenii sunt atingere, sunt piele la piele, că goi suntem plini unii de alții. Nimic nu te pregătește pentru când vezi cu adevărat un om. Pentru când te lași văzut cu adevărat, și pentru când te vezi oglindit în celălalt. Totul se topește și rămâne o iubire primală, de trib, de cavernă răcoroasă, de supraviețuirea speciei.

Rockabella – Arata-te

„În videoclipul „Arată-te” am vrut să explorăm absența sincerității în intimitatea umană contemporană. Am vrut să creăm un univers futurist, supra-saturat, distorsionat. Într-o lume în care avem acces la orice, intimitatea este un lux, iar într-o realitate trecută prin beauty-filter, normalitatea un kink”, declara Rockabella.

Scenariul noului videoclip Rockabella a fost gândit de Teodora Moroșanu, personajele fiind interpretate de Maria Bălan și Alex Marinică. Regia este semnată de Leyah, montajul de Răzvan Ilinca, iar producția de Cadran Film cu susținerea Overground Music.

Rockabella este o trupă de indie rock din București, creată în jurul solistei și compozitoarei Teodora Moroșanu. Rockabella alternează influențe art rock, alternative și progressive-rock, dar surprinde cu inflexiuni neo soul, industrial și electro.

Versuri

Atât de aproape de noi
Ploaia pe acoperiș
Transformă bătaia
Inimii tale-n ecou.
Cine suntem noi doi
Dacă nu pasageri clandestini?
Tu între coapsele mele,
Eu înăuntrul tău.

Arată, arată, arată-te
Arată, arată, arată-te

Vârful roșu aprins
Al țigării de-apoi
Transformă tăcerea.
În epilogul de scrum
Hai să mai stăm puțin!
Ce-i aici nu putem lua cu noi.
Mirosul ploii, căldura,
Atingerea părului ud.

Arată, arată, arată-te
Arată, arată, arată-te

Măștile noastre dispar
Pentru o secundă,
Invulnerabili
Suntem invulnerabili
Măștile noastre dispar
Și pentru o secundă,
Invulnerabili
Suntem invulnerabili

Arată, arată, arată-te
Arată, arată, arată-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *