KADEBOSTANY feat. Irina Rimes – Letters From Her

0
Asculta live, KADEBOSTANY feat. Irina Rimes - Letters From Her, single nou

Asculta live KADEBOSTANY feat. Irina Rimes – Letters From Her, single nou

Irina Rimes colaboreaza cu KADEBOSTANY pentru piesa ”Letters From Her”. Radio Click Romanianu poate sa nu ofere ascultatorilor nostri aceasta colebaorare.

Trupa electro-pop elvețiană Kadebostany a lansat prima piesă în colaborare cu Irina Rimes. Melodia se numește ”Letters From Her” și este acompaniată de un videoclip regizat de Hasan Kuyucu.

Kadebostany, trupa ajunsă în atenția publicului odată cu lansarea piesei „Castle in The Snow”, a lansat un nou single, intitulat „Letters From Her”, ce marchează prima colaborare a formației cu Irina Rimes. Acest proiect s-a închegat după ce Irina l-a cunoscut pe DJ-ul și producătorul Guillaume de Kadebostany la Neversea, în 2019.

KADEBOSTANY feat. Irina Rimes – Letters From Her

„Am visat să pot realiza o astfel de colaborare timp de 5 ani”, a spus Irina Rimes, extrem de încântată că visul i s-a îndeplinit.

Kadebostany a lansat albumul de debut în 2011. Cel de-al doilea disc, „Pop Collection”, a adus trupei recunoașterea la nivel național, albumul primind 3 nominalizări la Swiss Music Awards. A urmat un turneu internațional, ce a inclus concerte în Elveția, Austria, Canada, Franța, Germania, Grecia, Turcia și Cehia. Cel mai recent album al trupei se numește „Monumental” și a fost lansat în martie 2018.

Kadebostany a susținut mai multe concerte în România. Trupa a cântat la Blaj aLive Festival, în iunie 2016, la UNTOLD în luna august a aceluiași an și la Neversea în 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *