AMNA feat. Dorian Popa – Cealalta ea

0
Asculta live, AMNA feat. Dorian Popa - Cealalta ea, single nou

Asculta live AMNA feat. Dorian Popa – Cealalta ea, single nou

AMNA colaboreaza din nou cu Dorian Popa si lanseaza „Cealalta ea”, un single ce are la baza o poveste intre el, ea si „cealalta ea”.

Compusă și produsă de către artistă împreună cu Robert Toma și Alex Parker, piesa „Cealaltă ea” scoate la suprafață două lucruri esențiale în iubire: timpul și sincronizarea perfectă. Iubirea nu își alege un moment perfect, ci pur și simplu se întâmplă, iar atunci când apare în viața ta, ori ești pregătit să o primești, ori nu. Videoclipul, în regia lui Silviu Mîndroc, a fost filmat într-un cadru romantic, la malul Mării Negre. Protagoniștii clipului sunt AMNA și Dorian Popa, iar frumoasa artistă joacă rolul femeii îndrăgostite, care nu acceptă ca bărbatul pe care îl iubește să o mai poarte încă în gândurile sale pe „Cealaltă ea”.

AMNA feat. Dorian Popa – Cealalta ea

„Este extraordinar cum vocile noastre se îmbină de fiecare dată și avem această chimie muzicală puternică. „Cealalta ea” este a treia colaborare cu Dorian, în care am foarte mare încredere. Piesa este despre women empowerment, despre acele femei care nu acceptă să fie trei în relație, care se respectă și merg înainte, pentru că merită mult mai mult. Pentru videoclip, am mers la mare, a fost un moment impresionant. Îmi era foarte dor să simt că îmi reiau viața de dinainte de carantină, să îmi văd echipa și să lucrăm din nou ca înainte”, povestește AMNA.

De-a lungul timpului, AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, ‘În oglindă” (feat. Robert Toma) și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Au urmat piese precum „De Câte X Vrei Tu”, „Aproape cel mai departe” (în colaborare cu Robert Toma), „14 februarie”, un single compus chiar de ea, despre iubirea adolescentină pasională, cu fluturi în stomac și multe emoții și „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Șatra B.E.N.Z.

Dorian Popa a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului, dintre care amintim „Hâtz” (feat Shift), „Când lumea e rea” (feat Ioana Ignat), „Buze” (feat What’s UP), „Bună, ce mai zici?”, „Sare pe rană” (feat RUBY), „Banii” și „Nu poți să mă uiți” (alături de AMNA). Dorian Popa are peste un milion de abonați pe canalul lui de YouTube, iar vlogurile zilnice pe care le postează adună câteva sute de mii de vizualizări și intră instant în topul celor mai populare clipuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *