Red Parlament feat. Elena Ionescu – Numai Tu

0
Asculta live, Red Parlament feat. Elena Ionescu - Numai Tu, single nou

Red Parlament feat. Elena Ionescu – Numai Tu, Asculta live single nou

Red Parlament feat. Elena Ionescu – Numai Tu. Red Parlament si Elena Ionescu au colaborat pentru prima data si ne prezinta „Numai Tu”, o melodie de dragoste, facuta special pentru aceasta perioada in care toti ne dorim sa ascultam muzica buna pana cand artistii vor reveni pe scena.

Compusă de Doru Isăroiu alături de Elena Ionescu, și susținuți de Mario Joy pe partea de orchestrație, „Numai tu” conține toate ingredientele necesare pentru un show incendiar cu trupa și muzică live. Acest aspect este evidențiat și de videoclip. Regizat de Eugen Panait, clipul îi prezintă pe muzicieni interpretând pe acoperișul unei clădiri.

Red Parlament feat. Elena Ionescu – Numai Tu

https://youtu.be/HYWeTrDS5CQ

Colaborarea dintre Doru Isăroiu și Elena Ionescu a fost naturală și chiar dacă este primul featuring al celor doi artiști, aceștia se completează armonios scenic și vocal, având experiența anilor trecuți de muzică live și show total.

„Piesa e frumoasă, ne reprezintă din toate punctele de vedere! Este o piesă de dragoste, ne regăsim în mesajul ei și vrem să ajungă la inimile tuturor! Asta ne-am propus și sperăm ca această colaborare să fie cât mai pe placul publicului!”, au declarat Elena și Doru.

Red Parlament este rebrenduirea trupei Parlament, care se lansa în anii 2000 cu hitul „Vine Vara”. Încă de la debut, formația a făcut furori cu albumul „Trăiește-ți viața”, de pe care s-au remarcat piese ca ”Valul”, ”E frumoasa foc”, ”Suflet pierdut”. Componența trupei s-a modificat în timp, dar stilul muzical și energia concertelor live au evoluat odată cu experiența acumulată.

Elena Ionescu a făcut parte din trupa Mandinga din 2006 până în anul 2016, când a decis să părăsească trupa pentru o carieră solo. A reprezentat România la Eurovision Song Contest 2012 în Baku, Azerbaidjan cu piesa „Zaleilah”. În clasamentul final, trupa Mandinga alături de Elena au ocupat locul 12.

Red Parlament feat. Elena Ionescu – Numai Tu

Versurile piesei

Totul e simplu, nu ma complic
In ultimul timp
Eu te privesc, nu vorbim nimic dar pot sa te simt

Ochii tai vor sa ma faca iar
Vor sa ma faca sa cad adanc
In lumea ta …lumea ta

Numai tu
Ai putea sa-mi faci
Noptile mai lungi
Zilele mai dragi

Numai tu
Imi dai curaj sa fug
N-am sa obosesc
Pana nu te-ajung

Ne intalnim intr-un deja-vu
Iubim in secret
Oricare parte dintre noi doi
Si ritmu-i alert

Stii ca-ntr-o clipa imi dai puteri
Vreau sa ma ai fara sa ma ceri
Cand nu mai speri
La mai mult

Spune-mi tot ce simti
Am sa te ascult
N-am nevoie de mai mult

Numai tu
Ai putea sa-mi faci
Noptile mai lungi
Zilele mai dragi

Numai tu
Imi dai curaj sa fug
N-am sa obosesc
Pana nu te-ajung

Intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre aceasta colaborare si despre melodie. Pe chatul RadioClick poti cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Citeste si despre Daniela Matei – Vorbim impreuna White Christmas – interpretat de Bing Crosby.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *