Andreea Bostanica promovată de Radio Click România

Andreea Bostanica promovată de Radio Click, Andreea Bostanica - De Ce Noi, Andreea Bostanica, De Ce Noi,

Andreea Bostanică promovată de Radio Click România

Vino să afli cele mai noi știri despre cea mai nouă artistă promovată. Andreea Bostanica promovată de Radio Click România în 2021.

Despre Andreea Bostanică

Are 16 ani, este născută în zodia Balanță și este originară din Chișinău, Republica Moldova. Andreea Bostanica este unul dintre cei mai populari artiști din noul val de adolescenți talentați din România si Moldova. A început vlogging-ul din 2017. Artista are în prezent: 446 k followers pe Instagram, 444 k subscribers pe Youtube și 760 k pe TikTok. Toate acestea au reușit să facă milioane de vizualizări și un mare engagement concretizat prin zeci de mii de comentarii și likeuri. În ziua de astăzi, are peste 400 000 de urmăritori pe instagram.

Am fost contactați din partea labelului The One Records pentru a ne propune noul single „De ce Noi” interpretat de Andreea Bostanică. Voi recunoaște, că acest email a reușit să mi se ascundă o bună perioadă de timp, însă conform proverbului ”mai bine mai târziu decât niciodată” îl voi publica acum. Când am fost contactați de către cei din stafful acestui label ni s-a transmis încrederea în potențialul acestei piese precum și încrederea în viitorul acestui proiect.

Piesa „De Ce Noi” a fost lansata pe 26 decembrie și înregistreaza un feedback foarte bun în mediul online într-o perioada care nu este foarte favorabilă pentru lansarile muzicale pop dance. Cu toate acestea a reușit să adune până în prezent peste 240 k vizualizări ( aprox. 19k likes și peste 3 k comentarii ).

Andreea Bostanica – De Ce Noi

Dacă-ți place sau nu artista și melodia lansată de Andreea Bostanică ne poți spune părerea ta pe pagina noastră de facebook. Intrând pe pagina de chat, o poți cere și ca preferință la postul nostru de radio.

Îți propun să citești 2 dintre cele mai noi articole: Smiley – Până la tine și F. Charm – Zale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *