Ce credeti despre Fata de la parter?

0

Ce credeti despre Fata de la parter? Radio Click promoveaza noii artisti ai Romaniei, iar…

Ayan Claus Roman, Ce credeti despre Fata de la parter, Ayan Roman, fata de la parter, despre Ayan Roman

Ce credeti despre Fata de la parter?

Radio Click promoveaza noii artisti ai Romaniei, iar astazi este vorba despre Ayan Claus Roman. Ce credeti despre Fata de la parter?

Dupa cum bine stiti, Radio Click Romania pe langa difuzarea celor mai cunoscute melodii, artisti sau grupuri si-a propus si o discreta promovare artistica a noilor talente sau reimprospatarea memoriei cu artisti mai vechi.

Astfel, astazi va supune atentiei un copil de 8 ani numai, insa cu o cale lunga de strabatut pe caile muzicii romanesti si de ce nu chiar de pe meleagurile straine. Este vorba despre Ayan Claus Roman care, desi are o varsta frageda are deja cateva premii castigate, are o voce minunata pe care cu siguranta o vom mai auzi. Aici insa trebuie sa specificam, pe langa munca depusa de Ayan, o parte din merite o detine si doamna profesoara de canto, Mariana Tanasa din Bacau, iar o alta parte se datoreaza versurilor, muzicii si orchestratiei realizate de Mihai Alexandru.

Dintre premiile castigate de Ayan Claus Roman vom cita doar ultimul castigat luna trecuta, 13 Mai 2018, trofeul categoriei la festivalul „Tineri Artisti” din Bacau, insa are deja la activ mai multe partecipari la emisiuni radio si de televiziune. Tot luna trecuta isi facea aparitia intr-o emisiune tv la TVR 2 unde l-am putut vedea interpretand coverul melodiei: „fata de la parter”.

O sa va las sa vizionati si sa ascultati acest cover si o sa va rog sa va lasati impresiile in legatura cu ce credeti despre fata de la parter, dar mai ales despre Ayan Roman …

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *