Radio Click Romania promovează pe SampLe

Radio Click Romania promovează pe Sample, Radio Click promovează pe Sample

Radio Click Romania promovează pe SampLe și ”Trăiește-ți visul”

Radio Click Romania promovează pe SampLe care are un mesaj de transmis alături de N-Man: Trăiește-ți visul (cu Cristina)

Cine este SampLe?

Numele său este Alex, cunoscut ca SampLe. Este un artist independent din București care a început în undergroundul muzicii hip-hop în urmă cu 13 ani. Pentru el, muzica  este un mijloc de a se exprima liber. Împărtășește celorlalți experiențele sale de viață, având în vedere că unele melodii sunt foarte personale. Începând cu anul 2013 a abordat și alte stiluri, precum Reggae Dancehall și Pop Rap, pentru un public mai larg.

Despre cariera lui SampLe

Acum are 32 de ani, dar și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de când era copil. Fredona toate piesele pe care le auzea fără să știe ce face. Un profesor de muzică din școala generala a lucrat apoi cu el, de la lecții de canto până la lecții de vioară și pian.

În copilărie a avut o viață grea. S-a regăsit în muzica hip-hop auzită în anii 2000 și a  fost imediat atras de acest fenomen muzical, datorita textelor. În anul 2008, după ce și-a pierdut mama, și-a găsit refugiul scriind piese rap despre viața sa.

A început să înregistreze primele piese prin 2009, cu un prieten vechi cunoscut ca N-MaN. Timp de aproape 6 ani au format o trupă numită SampLe & N-MaN. Pe la sfârșitul anului 2012 au început să lucreze la piese cu tentă mai comercială și au filmat clipuri la piesele „Trăiește-ți visul” și „Cumva, Cândva”.

După aceasta SampLe a părăsit țara, stabilindu-se în Marea Britanie. A încercat să se realizeze pe plan profesional și financiar, renunțând complet la muzică. S-a axat pe cariera de inginer de producție în domeniul electronicii auto. După șapte ani, a revenit la pasiunea sa lansând două piese, „Muzica” și „Portrete”.

În trecut au participat la mai multe ediții de „Ultimatum pentru artă” calificându-se în finală de fiecare dată.  Din păcate,  nu au reușit niciodată să ocupe locul I.

Textele sunt întotdeauna scrise de Sample și N-MaN acolo unde este cazul, prin urmare și textul piesei „Trăiește-ți visul” este scris de cei doi. De muzică, producție, mix/master s-a ocupat Kaye Owe, iar clipul este filmat si montat de K-Video Production în anul 2013, București.

În underground-ul bucureștean a colaborat cu mai mulți artiști precum: Arssura, N-MaN, Dawa, Xtasy, Intrusu’, Cristina, Emi. A susținut concerte atât în București cât și în țară.

Proiecte de viitor

După revenirea în țară, a început să înregistreze mai multe piese în studioul de înregistrări făcut acasă. Colaborează deja cu Class music studio pentru următoarea piesă. Când restricțiile impuse din cauza pandemiei se vor ridica, va reveni la București să filmeze videoclipul piesei ”Visez”.

Dacă vrei să cunoști muzica nouă, cere și ascultă la Radio Click România ”Trăiește-ți visul” cu SampLe & N-Man.
Poți cere și asculta și ”Nota de trecere”, prima piesă muzicală din cariera lui Giada, înregistrată în colaborare cu Cezar Stratan.

Scrie-ți părerile pe pagina noastră de facebook sau pe pagina de chat romanesc pt. mobil. Citeste si despre Filip Dan Robert – Mi-e frica.

1 thought on “Radio Click Romania promovează pe SampLe

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *