Radio Click promovează pe Filip Dan Robert

despre roBaru, despre dan robert filip, Radio Click promovează pe Filip Dan Robert, Filip Dan Robert pentru România, Radio Click promovează pe Filip Dan Robert pentru România,

Radio Click promovează pe Filip Dan Robert pentru România

Radio Click promovează pe Filip Dan Robert, îl susținem pe cel care va reprezenta România la International Low-Vision Song-Contest 2021.

Cu bucurie, emoție și mult respect îl susținem pe colegul și prietenul nostru, roBaru, cel care va reprezenta România la International Low-Vision Song-Contest 2021. Acesta ne va încânta urechile și sufletele la acest eveniment deosebit. Este o responsabilitate enormă și de aceea suntem alături de el în acest demers important, atât pentru el, cât și pentru Romania.

Pentru prima oară la nivel European se organizează un concurs pandemic în stilul Eurovision Song Contest. Această ediție este una pandemică și va avea loc pe data de 21 mai 2021, așadar peste două săptămâni. Datorită contextului internațional deosebit în care ne aflăm, concursul va fi difuzat live pe youtube, fiind vizibil din oricare colț al lumii și pe majoritatea dispozitivelor. Te invităm să-i fii alături pe facebook sau pe canalul lui de youtube.

Despre roBaru

Pe numele său real Dan Robert Filip, are 35 de ani, este născut în Băile Tușnad, în zodia Capricorn, și trăiește în Cluj. Aici a făcut și studiile. La vârsta de 20 de ani a primit prima sa chitară, chiar de ziua sa, de la un coleg de la facultatea de Geografie UBB Cluj, cel care apoi i-a devenit naș de nuntă.

Despre Filip Dan Robert – Mi-e frică

Melodia interpretată de Filip Dan Robert este o compoziție proprie. Gândită inițial ca o piesă folk, cântecul a fost orchestrat și adaptat într-o baladă rock. Versurile îi aparțin lui Sorin Poclitaru, un om deosebit care a inspirat mulți artiști. Melodia este interpretată în mai multe limbi: italiană, engleză, spaniolă și română, astfel încât să ajungă în inimile și sufletele unui public cât mai variat. Așa va putea fi apreciată și de publicul din străinătate.

Dan Robert Filip – Mi-e frică

Nouă nu ne rămâne decât să-i urăm mult succes. Hai, România! și Hai, Filip Dan Robert!

Citește și despre Jo – Vocea ta.

1 thought on “Radio Click promovează pe Filip Dan Robert

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *