Radio Click promoveaza pe Emi T – A new day has begun

0
Radio Click promoveaza pe Emi T

Radio Click promoveaza pe Emi T

Radio Click promoveaza pe Emi T – A new day has begun

Ascultă la Radio Click pe Emi T – A new day has begun

Despre Emi T

Emanuela Taran, Emi T, s-a născut la data de 6 Mai 1982, în zodia Taurului. A urmat clasele 1-12 la Liceul de muzică ”Sigismund Toduță” din Cluj Napoca. Aici a studiat vioara, pian și apoi canto clasic și pian. A intrat apoi cu bursă la academia de muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca la secția pedagogie și canto. S-a reprofilat după aceea pe dirijat instrumental.

După primul an de facultate a plecat în California. Și-a continuat studiile în muzică la California State University Long Beach, unde a primit o bursă integrală. Mai târziu a primit o bursa parțială la facultatea privată Chapman University din Orange County.

Și-a descoperit de mică pasiunea pentru muzică, fiind înconjurată de muzicieni, atât la școala cât și acasă. A participat la multe concursuri naționale și internaționale, alături de corul și orchestra școlii. De asemenea, alături de corul ”Viva La Muzica” conduse de maestrul Franco Muresan.

In S.U.A. a avut mereu curiozitatea de a studia și învăța să cante în stilul pop. A urmat timp de doi ani cursuri de muzică ușoară. A descoperit astfel un alt univers al muzicii. A descoperit un alt mod de a cânta și a aprecia muzică de genuri foarte diferite.

La sfârșitul anului 2010 și-a întâlnit actualul soț, apoi s-a reprofilat pe imobiliare. După venirea celor doi copii în viața ei a simțit totuși că nu a încheiat capitolul ”muzică”. Odata cu venirea pandemiei au decis că e momentul prielnic să se întoarcă în România, să vadă și copiii meleagurile părinților și bunicilor lor. De asemenea, să petreacă cât mai mult timp alături de întreaga familie.

Despre ”A New Day Has Begun”

Emi T nu a știut exact la ce îi vor folosi toate cursurile urmate în muzica pop, până anul trecut.  Într-un moment de inspirație a compus cântecul “A New Day Has Begun” un cântec de gen latino/dance cu un mesaj optimist. El îndeamnă pe oricine să-și urmeze visul, oriunde s-ar afla în viață la momentul actual.

Și iată, Radio Click promovează pe Emi T – A new day has begun.

Spune-ți părerea despre Emi T – A New Day Has Begun  pe pagina noastră de facebook.

Dacă vrei să vezi o altă promovare făcută de Radio Click Romania, citește și despre Inna – Maza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *