Radio Click Romania promoveaza pe French

Radio Click Romania promoveaza pe French, French - Diamonds, despre French - Diamonds, despre French,

Radio Click Romania îl promovează pe French și muzica sa

Radio Click Romania îl promoveaza pe French și muzica sa în categoria artiști noi pe piața muzicală românească. Ce zici, merită distribuit? Alege tu pe care rețea socială vrei să-l distribui.

Despre French

Se numește Lung Frent Paul, locuiește în Arad și are 27 de ani. French este de fapt o poreclă, care provine din numele său de familie „Frent”. Porecla i-a fost dată de o cunoștință cu care obișnuia să se întâlnească la o cafea în cartierul Micalaca, unde artistul a copilărit.

French a început acest proiect la începutul anului 2020, când l-a cunoscut pe Cosmin Lupan, producatorul său, de care este foarte mândru. Mai ales că între cei doi s-a instalat imediat un raport special. Lupan a înțeles rapid ceea ce dorea să exprime artistul într-un mod natural și usor  de înțeles. El a apreciat foarte mult versurile melodiilor scrise de French, deoarece sunt inspirate din viața artistului.

Până în momentul de față, French a reușit să lanseze 5 single-uri în limba română: „Buchet”, „Am Luat”, „Naiv”, „Vin pelin” și” Inimi”. Artistul dorește ca până la finalul anului 2021 să reușească finalizarea unui album care va spune povestea unui mic artist. Iar noi nu putem decât să-i ținem pumnii strânși și să-i urăm succes. Cu siguranță vom primi și alte melodii de la el.

French – Diamonds

Despre French – Diamonds

Cu această piesă, în limba engleză, artistul dorește să se adreseze unui public cât mai larg. Totodata este o piesă care vorbește despre noi și despre situația în care ne aflăm.

Spune-ți și tu părerea despre această melodie, despre French și dacă merită ca melodiile sale să facă parte din playlistul Radio Click Romania. Cum? Intrând pe pagina de chat romanesc sau pe pagina noastră oficială de facebook. Citește și despre Directia 5 – Tot ai sa vii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *