Directia 5 – Tot ai sa vii

Asculta online, Directia 5 - Tot ai sa vii

Asculta online Directia 5 – Tot ai sa vii, single nou

Directia 5 isi bucura fanii cu videoclipul piesei „Tot ai sa vii”, o noua versiune extrasa de pe recentul album „Lumea noastra”. Te invitam sa urmaresti materialul.

Varianta originală a melodiei a fost lansată în 2016, odată cu albumul „Love, Peace & Harmony”. Anul trecut, Direcția 5 a inclus piesa și pe discul „Lumea noastră”, făcând o serie de modificări compoziționale. „Tot ai să vii” are o durată de nouă minute, iar vocea lui Cristi Enache este acompaniată de cea a Alinei Crișan. Noua versiune „Tot ai să vii” beneficiază de un videoclip diafan, în care vedem o serie de mișcări de dans contemporan.

Directia 5 – Tot ai sa vii

Cu mii de concerte la activ şi numeroase materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România încă din ’91. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada „Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele „Ambiental” (2006), „Emoţie” (2009), „Romantic” (2010) sau „Muzică, flori și poezie” (2019), Direcția 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările live de excepție.

Versuri

Nu mai are importanta chiar..
Nu mai are importanta cum..
Nu mai are importanta cand..
Tot ai sa vii..

Nu incerc sa te conving, ramai.
Nu, nu incerc sa contrazic ce spui..
Nu stiu care-i vina cui..
Tot ai sa vii..

U, uuuu.
U, uuuu.

Numai eu am inteles tarziu..
Numai eu am tot sperat mereu.
Am visat intotdeauna eu.
Tot ai sa vii…

O, ooo..
U, uuuu.
U, uuu.

U, la la la la.
Uuu.
Haaa.

U, uuuu.

 

Intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre faptul ca Radio Click promoveaza pe French. Citeste si despre Dean Martin – Everybody loves somebody sometime.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *