Jean Gavril x NOSFE – Fara control

0
Asculta live, Jean Gavril x NOSFE - Fara control, single nou

Asculta live Jean Gavril x NOSFE – Fara control, single nou

Asculta live Jean Gavril x NOSFE – Fara control. Jean Gavril si Nosfe lanseaza „Fara control”, piesa lor de baieteala, impreuna cu un videoclip in ton cu starea transmisa. Colaborarea celor doi are un mesaj puternic: poti face tot ceea ce vrei, dar asteapta-te si la consecinte.

„”Fără control” e o piesa cu atitudine si vibe puternic, pe băiețeală”, spune Jean Gavril. „E o piesă de mers la sală, cu vibe motivațional și care ne îndeamnă să facem ce vrem cu viața noastră și să ne asumăm deciziile pe care le luăm. Și, implicit, și consecințele pe care le au acțiunile noastre, care uneori pot scăpa de sub control.

Jean Gavril x NOSFE – Fara control

Piesa e făcută cu NOSFE pentru că el este un artist care a înțeles vibe-ul și care a dat o strofă bombă, în completarea refrenului monstru. Și el, la rândul lui, este un artist destul de agresiv și aduce clar un plus valoare la vibe-ul piesei. ANGUS rupe cu chitara ca de obicei și a băgat riffuri și solo zid, de pe motocicletă, frumows! Continui să conturez noi direcții în rock-ul românesc prin sound și producție și colaborări cu artiști din sfera Trap/Rap și nu ne oprim aici. Urmează și o piesă cu BRUJA, care intră la categoria Trap’n’Roll, ca să ii zicem așa”, spune Jean Gavril.

Încântat de colaborare a fost și NOSFE, care povestește cum a luat naștere piesa.

„Jean e un rockstar, ca mine, și ne-am conectat instantaneu, pe covorul din studioul lui Vladimir, unde am bătut cu pumnii și picioarele, pentru a înregistra ce urmau a fi tobele piesei. ANGUS a livrat un solo impecabil și clipul a curs lejer, alături de cāteva beri. Vă pupă UNCHIU!”.

Jean Gavril este un artist român născut în Constanța. De la „Totul sau nimic” și până în prezent, creația lui Jean Gavril cucerește cu încredere inimile ascultătorilor nonconformiști de muzică rock. Emoția, tupeul și libertatea îi definesc muzica- un mix dintre energia Woodstock, ușoare influențe pop și funk-ul anilor ’60.

NOSFE și-a făcut simțită prezența preponderent cu SATRA B.E.N.Z. – cei care au adus stilul de muzică trap în România. Cifrele acestui fenomen au fost doar începutul a ce avea să urmeze din punct de vedere al vizualizărilor. Lansată în 2016, „Șatra se întoarce” a avut 16.000.000 de vizualizări pe YouTube, vreme în care din ce în ce mai mulți au fost influențați și au avut curaj să își înceapă o carieră în trap.

Piesele cu care NOSFE s-a auzit pe radio au fost „File De Poveste” (feat Raluca), „Lamare” și „Brasil”. Artistul a cochetat cu zona mainstream încă de la „Condimente”, în colaborare cu Ruby, care a strâns 74.000.000 de vizualizări.

Jean Gavril x NOSFE – Fara control

Intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre piesa si despre aceasta colaborare. Citeste si despre Iuliana Beregoi – Ne iubim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *