Radio Click promoveaza pe AnnJo – Change the world this summer

Radio Click promoveaza pe AnnJo, AnnJo - Change the world this summer, Radio Click promoveaza AnnJo, AnnJo, Change the world this summer, despre AnnJo, AnnJo la Radio Click Romania,

Radio Click promoveaza pe AnnJo – Change the world this summer

Vino, ascultă și cere ca preferință melodia Change the world this summer. Radio Click promoveaza pe AnnJo și noua sa melodie online.

Despre AnnJo

Este o artistă din România, pasionată de muzică încă din copilărie. A urmat cursuri de canto de la vârsta de 14 ani, a practicat gimnastica aerobică timp de 8 ani, luând parte la numeroase concursuri. A participat de asemenea și la cursuri de actorie, karate și înot. Hobby-uri: sportul, animalele, desenul, actoria și să compună muzică.

AnnJo ne spune: “Am scris această piesă pentru a motiva oamenii să lupte și să nu renunțe la visele lor, indiferent de obstacolele întâmpinate.” Piesa este în stilul deephouse și are un aer fresh de vară, pentru că vara este anotimpul cu cel mai tare vibe și care ne inspiră cel mai mult.

AnnJo – Change the world this summer

Te aștept pe facebook sau pe pagina de chat romanesc, să-ți spui părerea despre artista promovată de Radio Click România. Dacă-ți place, poți s-o ceri ca dedicație celor dragi ție.

Dacă-ți plac cântecele de dragoste te invit să citești articolul despre Belafonte și Mouskouri – Try to remember, să asculți melodia și s-o ceri la radio. Dacă te interesează muzica nouă, vezi cel mai nou articol postat de mine: Shakira – Don’t Wait Up.

1 thought on “Radio Click promoveaza pe AnnJo – Change the world this summer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *