Daniela Matei - Lasa-ma, melodie noua, videoclip 2021, Daniela Matei, Lasa-ma, despre Daniela Matei

Daniela Matei – Lasa-ma, melodie noua lansata

Ascultă online Daniela Matei – Lasa-ma. Este cea mai nouă melodie lansată de Daniela Matei și promovată de Radio Click Romania.

Despre Daniela Matei

A devenit cunoscută datorită participării la emisiunea concurs X Factor. Daniela Matei are o voce ce prinde la radio și arată ca vecina pe care orice adolescent ar vrea să o aibă. Ea promite să nu fie doar un debut în industria muzicală din România.

Despre noua piesă Daniela-Matei – Lasa-ma

Majoritatea am trait în perioada adolescenței sentimentul descris de noua piesă Daniela Matei – Lasa-ma. O relație dura cât vara, iar toamna se sfarșea totul, cu regrete de ambele părți.

„După piesa ‘Vorbim împreuna’, eu și echipa mea de la The One Records, ne-am gândit să oferim publicului o noua piesă romantică și pasională. Spre deosebire de primul single, acesta aduce pe lângă soundul radio friendly și o puternică notă de dinamism, de energie. Deși mesajul este unul trist, vibe-ul piesei este unul plin de pozitivism, de acceptare, de împacare în fața destinului. ” declară frumoasa Daniela Matei.

Piesa compusă de echipa The One Records surprinde momentele frumoase ale adolescenței. Atunci poveștile de dragoste sunt presărate cu aventuri, certuri pasionale din gelozie, cu accente de posesivitate din partea partenerilor, cu flirturi și dovezi de infidelitate. Întâmplările se consumă în relație și pe fondul imaturității și rebeliunii vârstei, al dorinței de a experimenta. În final, când partenerii realizează că, de fapt, sunt incompatibili și își doresc lucruri diferite de la relație, se despart.

Videoclipul poartă semnătura echipei Mau Creative și surprinde emoția frumoasei povești de dragoste într-un concept simplist, axat pe detalii cu accente urbane și efecte vizuale. În centrul atenției se află chimia și flirtul dintre cei doi îndrăgostiti, dar și certurile din gelozie și părțile mai puțin plăcute nelipisite dintr-o relație pasională.

Citeste și despre cum Radio Click promoveaza pe AnnJo sau despre Andreea Bostanica – Diamantul și spune-ți părerea pe pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *