P!nk & Willow Sage Hart – Cover Me in Sunshine

Asculta live, P!nk & Willow Sage Hart – Cover Me in Sunshine, single nou

P!nk & Willow Sage Hart – Cover Me in Sunshine, single nou

Asculta live P!nk & Willow Sage Hart – Cover Me in Sunshine. P!nk a lansat ”Cover Me In Sunshine”, primul videoclip alaturi de fiica sa de 9 ani, Willow Sage Hart. Atat duetul, cat si clipul sunt emotionante, relatia mama-fiica facand ca mesajul melodiei sa fie si mai special.

Willow Sage Hart, fetița de 9 ani a lui P!nk, a filmat primul ei videoclip alături de mama sa. Melodia „Cover Me In Sunshine”, pe care cele două au înregistrat-o împreună, emană optimism, clipul captând relația strânsă dintre cele două. Cu „Cover Me In Sunshine” P!nk și Willow Sage Hart au vrut să răspândească multă dragoste și speranță pentru zile mai bune. Dacă încă nu știți piesa și nu ați văzut încă videoclipul, asigurați-vă că faceți acest lucru!

P!nk & Willow Sage Hart – Cover Me in Sunshine

„Eu și fetița mea am înregistrat o piesă și am făcut un videoclip împreună!! Sperăm să vă aducă tuturor bucurie, gingășie și seninătate”, a transmis P!nk.

Willow a atras atenția publicului și înainte de acest videoclip, tânăra artistă fiind recent filmată de mama ei cântând această piesă. Clipul urcat pe TikTok a atras extrem de multe aprecieri, de aici venind, probabil, și ideea înregistrării unui videoclip.

Anul trecut, P!nk a înregistrat primul ei duet cu artistul de muzică country Keith Urban. Single-ul pe care cei doi l-au lansat împreună se numește „One Too Many” și este o baladă despre nevoia de a te desprinde de trecut și de vicii care-ți încețoșează viziunea. Urban a mărturisit că după ce piesa a fost înregistrată și mixată în versiune solo, și-a dat seama că are nevoie de un partener pentru duet, și cum „a iubit întotdeauna” vocea lui P!nk, alegerea a fost simplă.

Spune ce crezi despre aceasta piesa pe pagina noastra de facebook sau pe chatul Radioclick. Citeste si despre Toulouse Lautrec – Fata cu ochii verzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *