Emy Alupei – Mama, pot!

Asculta online, Emy Alupei – Mama, pot!, single nou, Videoclip Oficial, 2021, Emy Alupei, Mama, pot!, muzica noua,

Emy Alupei – Mama, pot!, single nou

Asculta online Emy Alupei – Mama, pot! Este cadoul muzical pe care Emy Alupei l-a pregătit de ziua ei pentru fani. Cu o poveste sensibila, „Mamă, pot!” este o piesa ce dezvăluie cat de important este sa tii capul sus, Sa fii ambitios si sa te inconjori doar de oameni de incredere, care iti valorifica corect adevaratul potential.

Textul compus de către Emy și muzica scrisă de către Connect-R. „Mamă, pot!” este un single manifest. Single  ce vizează  oamenii care pun etichete prea ușor  și pe cei care aleg să se ascundă de frica societății. Clipul prezintă transformarea artistei din copilul timid ce se ascundea în spatele foii într-o femeie seducătoare. Deși încă se luptă cu încrederea în oameni, arată că este puternică și indiferent de situație alege să arate că merge înainte.

Emy Alupei – Mama, pot!

Despre Emy Alupei

În vârstă de 22 de ani, Emy Alupei este prima voce feminină din trap-ul românesc. A lansat piese precum „Vezi să nu pici”, „#Hate”, „Hannah Montana” „Nu uita”, „FVKE (alături de Pablo), „Fata lu’ Tony Montana”, ce au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. În 2020, artista a decis să accepte provocarea „Survivor România” pentru a se maturiza și a se descoperi pe sine, dar nu înainte de a lansa single-ul „Obor”. Câteva luni mai târziu, Emy a lansat videoclipul piesei „Karma”, unde apare alături de Iancu Sterp, cel care i-a fost adversar în Republica Dominicană.

La finalul lunii octombrie, artista a surprins publicul cu o colaborare alături de Costi, Anna Lesko, Minodora, Anda Adam și Cream pentru single-ul „Binele nostru”, ce s-a clasat pe primele poziții în Trending pe YouTube, iar în ianuarie a lansat alături de Theo Rose și What’s UP „Scandal”.

Spune ce crezi despre aceasta piesa pe pagina noastra de facebook sau pe chat online romanesc. Citeste si despre P!nk & Willow Sage Hart – Cover Me in Sunshine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.