Parall’Elle Electro Duo – Simbioza muzicii clasice si opera lui Michael Jackson

Parall’Elle Electro Duo – Simbioza muzicii clasice, opera Michael Jackson, Parall’Elle Electro Duo, Simbioza muzicii clasice, opera Michael Jackson,

Asculta live Parall’Elle Electro Duo – Simbioza muzicii clasice si opera lui Michael Jackson

Republica Moldova mereu a crescut si lansat oameni talentati si la nivel muzical. In ultima vreme apar diferite proiecte ce combina stiluri muzicale, care, la prima vedere nu par a fi compatibile.

Violinista Natalia Ermilina și violoncelista Ellina Rudenco au dat naștere proiectului Parall’Elle Electro Duo, o încercare foarte îndrăzneață, care le-a reușit! Aceste două instrumentiste au o experiență colosală în spate, la nivel muzical, Natalia fiind profesoară la un liceu din Chișinău, iar Ellina cântă în Orchestra Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”.

Drept dovadă vine cel mai nou clip al proiectului, în care observi cât de frumos se combină muzica lui Paganini cu muzica lui Michael Jackson.

Aceste două artiste talentate colaborează de ani buni, se cunosc foarte bine și, bineînțeles, sunt legate de o prietenie durabilă, respectiv, au planuri mari, legate de România, își doresc în acest an să lanseze proiectul lor și la televiziunile de acolo, la posturi de radio de specialitate și evenimente, de ce nu?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *