Asculta online, Asher - Over You, single nou, videoclip

Asculta online Asher – Over You, single nou

Asher este de partea indragostitilor care sunt constienti ca si-au ales gresit persoana pe care sa o adore. El lanseaza piesa „Over You”, in care surprinde sentimentele contradictorii pe care le traieste oricine aflat in această ipostaza.

Stanciu Aser, cunoscut cu numele de scenă Asher, este un DJ și compozitor din România. La 7 ani a început să studieze pianul la Liceul de Arte din Brașov, acolo unde și-a dat seama de înclinația pe care o avea către compoziție muzicală. Inițial, Asher a câștigat recunoastere internațională și zeci de milioane de vizualizări cu remixurile pentru piese precum Carla’s Dreams – „Aripile (Asher Remix)”, Ed Sheeran – „Shape Of You (Asher Remix)”, Luis Fonsi ft. Justin Bieber – „Despacito (Asher Remix)” și multe altele, consolidându-și comunitatea creată pe canalul lui de YouTube.

Asher – Over You

„Mesajul piesei reprezintă antiteza sentimentelor prin care trecem toți atunci când nu mai vrem să continuăm să iubim, dar avem nevoie de persoana aceea specială. Ne frământăm și vrem să trecem peste, exact așa pățim. Din acest gen de situație a reieșit și piesa Over You, care sper să vă placă”, a declarat Asher.

Asher iubește să mixeze piese și sounduri vechi sau linii vocale noi cu stilul său de producție Deep House, Tropical House. Până acum, Asher a mai lansat trei piese originale, „Last Night”, împreună cu Pascal Junior, „Tell Me Why” și „Forever”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *