Metallica – Enter Sandman, in primul concert din 2021

Metallica - Enter Sandman, in primul concert din 2021, concert, post-Superbowl, 2021, Metallica, Enter Sandman,

Metallica – Enter Sandman, in primul concert din 2021

Asculta online Metallica – Enter Sandman, in primul concert din 2021. Metallica este la primul concert din 2021, concert post-Superbowl.

Metallica a tinut primul sau concert live din 2021 in  cadrul unei ediţii speciale de Superbowl. Formaţia a aparut  in cadrul emisiunii „The Late Show With Stephen Colbert”. Superbowl este evenimentul sportiv numarul 1 din SUA.  Ce a iesit vedeti in articol.

Metallica - Enter Sandman, in primul concert din 2021

Metallica este la primul concert din 2021.  Nu a cântat niciodată la Superbowl si s-a apropiat periculos de mult de o astfel de reprezentaţie. Hetfield, Lars and co au fost invitaţi să cânte în cadrul emisiunii „The Late Show With Stephen Colbert”.  Din acea reprezentaţie s-a remarcat piesa „Enter Sandman”. Cântată live cu aportul unor boxe uriaşe folosite în diferite turnee clasice Metallica şi amplasate în fundal.

Metallica – Enter Sandman, in primul concert din 2021

Imediat după victoria celor de la Tampa Bay Buccaneers în faţa celor de la Kansa City Chiefs a început petrecerea în cadrul emisiunii lui Colbert. „Enter Sandman” a fost cântată live la acest show, iar fanii au observat că Lars a folosit cel mai mult reverb pe snare-ul său din ultimii 30 de ani.

A fost apreciată atât sonorizarea, cât şi mixajul, editarea şi vocea lui Hetfield, care e în mare formă, după un an 2020 cu mult mai puţine reprezentaţii decât erau programate şi acelea desfăşurate prin live stream.

Toată camera în care cântau artiştii era decorată cu amplificatoare şi boxe folosite de Metallica pe parcursul carierei sale. Sunt acolo boxe din Metallica Night at AT&T Stadium din 2 mai 2015, dar şi din Metallica at Oracle Park în 2019. Apar amplificatoare de la aniversarea de 30 de ani din San Francisco, în decembrie 2011. Se văd chiar şi echipamentele „Racing Stripe M” din turneul St. Anger din 2003-2004.

Piesa Enter Sandman

Piesa „Enter Sandman” a revenit în actualitate şi a urcat în topurile reţelelor de streaming, după ce a apărut în noua reclamă la automobilul Ford F-150 Raptor, una dintre rarele ocazii când Metallica îşi împrumuta piesa pentru o reclamă TV.

Metallica şi-a adus în 2020 discografia pe serviciul de streaming Tidal şi a oferit indicii că lucrează la un nou album, ba chiar ar fi într-o fază avansată a înregistrărilor. Grupul a ţinut un concert caritabil „Helping Hands” tot în 2020 şi a reînregistrat piesa „Nothing Else Matters”, în varianta orchestrală.

James Hetfield a ieşit de la reabilitare şi alături de Kirk Hammett a pregătit sute de idei de piese pentru noul LP.

Metallica – Enter Sandman, in primul concert din 2021

Spune ce crezi despre acest articol  pe pagina noastra de facebook sau pe chatul RadioClick. Citeste si depre Nosfe & Serena – Amo

1 thought on “Metallica – Enter Sandman, in primul concert din 2021

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *