NAVI si Cezar Habeanu – Sweet Escape

O lansare-surpriză încheie anul 2021: în duet, NAVI și Cezar Hăbeanu – Sweet Escape,O lansare-surpriză încheie anul 2021: în duet, NAVI & Cezar Habeanu – Sweet Escape

NAVI si Cezar Habeanu - Sweet Escape

NAVI si Cezar Habeanu – Sweet Escape

Ascultă la Radio Click Romania NAVI si Cezar Habeanu – Sweet Escape, un duet în care lirismul se împletește cu pasiunea. O lansare-surpriză încheie anul 2021: în duet, NAVI și Cezar Hăbeanu – Sweet Escape

Despre NAVI

Cantautoarea și-a făcut debutul în 2014 cu piesa ”Picture perfect”. În anul 2017 lansează primul ei album, ”Songbird”, înregistrat la Electrecord.

NAVI a colaborat, ca textieră și compozitoare, cu Foișorul de Foc,  Hotel FM, Morandi, Roxana Nemeș, RxA, Aurelian Temișan, Elena Turcu și alții. Din anul 2019 are în București propriul ei studio de înregistrare, Demisec Records.

Despre Cezar Hăbeanu

La 17 ani cânta la chitară pe străzile Ploieștiului, orașul său natal. În scurt timp s-a mutat la Amsterdam, iar după trei ani, în 2013, s-a mutat în Irlanda, la Dublin, unde și-a câștigat un renume solid ca muzician de stradă.

În anul 2017, Cezar Hăbeanu a revenit în România. Aici și-a lansat primul album, intitulat ”2005”, și și-a deschis propriul studio, Tazz Records.

Despre duetul lui NAVI si Cezar Habeanu – Sweet Escape

”Sweet Escape” este o baladă pop-rock-rhythm and blues care îmbină cu succes calitățile celor doi artiști. Lirismul lui NAVI și impetuozitatea lui Cezar Hăbeanu se completează și se pun în valoare armonios.

Versurile se referă la o iubire ce pare la început o ”dulce evadare” din cenușiul de zi cu zi, dar devine până la final un adevărat eșec.

NAVI și Cezar Hăbeanu s-au cunoscut în 2017, artista fiind invitată să cânte la lansarea albumului lui Cezar. Lui NAVI i-a plăcut albumul, i-a plăcut și cum li se potriveau vocile. La următoarea întâlnire i-a arătat piesa la care lucra, el a intervenit cu chitara și cu vocea și au știut că trebuie să o înregistreze împreună. A fost o provocare la care au răspuns amândoi, cum spune Cezar, și așa s-a născut ”Sweet Escape”.

Cere la Radio Click Romania ca preferință sau dedicație NAVI și Cezar Hăbeanu – Sweet Escape.
Dacă ți-a plăcut, citește despre NAVI și ascultă ”Universuri paralele” sau ultimul meu articol despre BZN – Blue eyes.
Spune-ți părerile sau propune un cântec ori un interpret pe paginile noastre de facebook, twitter sau chat romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *