Navi lanseaza “Universuri paralele”

1
Navi lanseaza “Universuri paralele”, Navi - “Universuri paralele”, Navi, “Universuri paralele”, despre “Universuri paralele”

Navi lanseaza “Universuri paralele”, single nou cu videoclip

Asculta online și cere dedicație sau preferință ultima melodie a lui Navi. Navi lansează “Universuri paralele”, single nou cu videoclip.

NAVI lansează primul cântec în limba română, “Universuri paralele”, după “În noapte” (2011). Piesa este diferită de cele incluse pe albumul de debut, “Songbird”. Ea se remarcă printr-un stil mainstream pop. “Universuri paralele” are la baza o poveste pe care fiecare a trăit-o cu siguranță la un moment dat. Piesa descrie sentimentele care te încearcă atunci când te îndrăgostești nebunește și împotriva oricărei logici de cineva care este deja într-o relație.

Ea descrie ce simți când visezi că în altă viață, în alt univers, amândoi ați fi liberi. Ați putea fi împreuna fără opreliști și ascunzișuri, trăind o iubire ideală. Cu alte cuvinte, un „ce-ar fi dacă” pus pe note și livrat cu sensibilitatea și pasiunea caracteristice lui NAVI.

Surpriza plăcută este că pe următorul album al lui NAVI, la care artista lucrează în prezent, se vor regăsi și alte câteva piese în limba română. “Nici nu mi-am dat seama cât de dor mi-a fost să cânt în limba maternă până când nu am făcut-o din nou”, spune NAVI.

”Universuri paralele a avut premiera live la Arenele Romane. Nimic nu se compară cu reacția instantă, electrizantă a oamenilor, atunci când nu ai nevoie de nicio traducere. Când i-am auzit cântând refrenul cu mine, atât de curat și atât de simplu, am știut că am nevoie de mai multe astfel de cântece. Atunci am început să citesc din nou în română, să fiu mai atentă la ce se scrie și se ascultă pe la noi, la poveștile frumoase și complicate care se derulau în jurul meu… Și uite-așa am mai compus câteva!”

Despre „Universuri Paralele”

Este lansat tot sub egida Electrecord, aceeași casă de discuri cu care NAVI a semnat in 2017 pentru albumul său de debut „Songbird”. Este primul videoclip al lui NAVI dupa „Eyes Wide Shut” (2015).

Nu numai atât, videoclipul este primul în care cantautoarea apare cu noua ei imagine. S-a schimbat radical după ce a slabit 36 de kilograme cu ajutorul operației de micșorare a stomacului, efectuată în 2018.

Filmarile pentru acest videoclip s-au desfășurat în Lightaholic Studio (Casa Presei). S-a filmat neîntrerupt pe parcursul a douăsprezece ore și simplitatea a fost cuvântul de ordine. Conceptul videoclipului a constat într-o estetică imaculată pentru a fi în contrast cu întunericul iubirilor secrete.

„Universuri Paralele” este un single de maturitate, simplu, dar captivant în esență. El reflectă punctul exact în care se află NAVI în cariera și viața ei.

„Mă simt mai stăpână pe mine, mai creativă, mai energică și mai optimistă ca niciodată. Mă așez la microfon și pur și simplu ideile îmi vin altfel. Poate și pentru că acum am propriul studio și simt cu adevarat că pot să mă desfășor.

Trăiesc și simt intens, am trecut prin multe și am schimbat multe în ultimii ani, iar acest lucru se reflectă și în muzica mea. Desigur, cel mai dor îmi este de concerte și abia aștept să-i revăd pe cei care-mi iubesc cântecele și să le fredonăm împreună în lumini de scenă. Acesta e cel mai frumos schimb de energie care a existat vreodată.

Până când vom putea face din nou asta, stau în siguranța studioului însă promit să mai vin cu muzică nouă, să vă țină sufletul și mintea ocupate.”

Citește și despre Shakira & Black Eyed Peas – Girl like you și spune-ți părerea pe pagina noastră de chat romanesc fara inregistrare  sau pe facebook.

1 thought on “Navi lanseaza “Universuri paralele”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *