Alexandra Craescu – De Craciun

0
Alexandra Craescu - De Craciun, Radio Click Romania, Alexandra Craescu, De Craciun, Radio Click, Romania, despre Alexandra Craescu

Alexandra Craescu – De Craciun | Radio Click Romania

Asculta online cel mai nou single semnat de Alexandra Craescu – De Craciun la Radio Click Romania si cere-o ca preferinta pentru cei dragi.

Despre Alexandra Craescu

Alexandra Crăescu sau frumoasa „Crăiasa din Moinești” are vârsta de 23 de ani. Ea a ieșit în evidență datorită vocii foarte puternice. Cu toate acestea, nimeni din familia ei nu a avut legături cu muzica.

Alexandra Crăescu este absolventă a Liceului de Artă „George Apostu” din Bacău și a Facultății „Spiru Haret”, secția Pedagogie Muzicală. S-a făcut remarcată pentru talentul său muzical încă din copilărie. A urcat pe scenă pentru prima dată la vârsta de 10 ani, la Zilele Orașului Moinești, ca reprezentantă a Clubului Elevilor. În 2008 a participat la emisiunea-concurs Megastar. În 2011 este backing vocals al lui Ștefan Bănică Jr. și colaborează cu Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

În urma unei competiții televizate, Marius Moga a remarcat-o și apoi a luat contact cu ea.

Pe Alexandra am văzut-o participând la mai multe concursuri muzicale, de la „Megastar” la „Vocea României”, de la „X Factor” la „Eurovision”.

Tânăra artista nu are doar talent ci are și un suflet mare, fiind iubitoare de animale. În afară de o pisică, mai are și un arici foarte drăguț care se înțelege foarte bine cu pisica ei. Puțini știu despre aceste lucruri, însa nu puteam să nu spunem câteva cuvinte despre artista și omul Alexandra Crăescu.

O dată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, tot mai mulți artiști ne încântă cu melodii de Crăciun sau cu colinde. Aici o putem auzi pe Alexandra cu o melodie pe care nu puteam să nu o propunem ascultătorilor noștri.

Vin sărbătorile! Cere ca preferință sau dedicație la Radio Click Romania cântecul interpretat de Alexandra Craescu – De Crăciun.

Citește și despre AMNA – La usa mea sau spune-ți părerile ori fă propuneri pe paginile noastre de facebook și de chat romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *