Minelli feat. Erik Frank – Loca

Asculta live, Minelli feat. Erik Frank - Loca, single nou
loading...

Asculta live Minelli feat. Erik Frank – Loca, single nou

Minelli, artista Global Records, lanseaza clipul piesei „Loca”, prima ei piesă din 2020, in colaborare cu Erik Frank. Este o piesa energica, despre razbunare in iubire, fosti, putere si amenintari.

Orice ai fi făcut în ultimele luni, este imposibil să nu fi auzit refrenul ”Hola, yo me llamo Mariola”. Artista responsabilă de acest hit, Minelli, a lansat o alta piesă și speră ca fanii să o fredoneze la fel de mult ca pe mega hit-ul verii ”Mariola”. Minelli, artistă Global Records și Erik Frank lansează clipul piesei „Loca”, o melodie plină de energie, cu un clip în care suspansul și acțiunea se simt în fiecare secundă. Minelli apare într-o ipostază seducătoare, amintind de filmele polițiste și de cursele de mașini, iar Erik este victima răzbunării ei. Adrenalină, amenințări, urmărire și putere, acestea sunt elemente care conturează videoclipului piesei „Loca”.

Minelli feat. Erik Frank – Loca

„Loca este despre distracție, despre tipa aia nebună căreia îi place să se joace, să provoace. Fata din clip își urmărește foștii iubiți pas cu pas și tot ce își dorește este să se răzune. Toată filmarea videoclipului a fost o adevărată provocare, am făcut anumite lucruri care mi-au dat emoții, însă în final nimeni nu a fost rănit. Ne-am distrat foarte tare, iar prezența lui Erik ne-a adus tuturor o stare de bine, de calm”, a declarat Minelli.

De regie și imagine s-a ocupat Kobzzon, iar de producție Loops Production. Melodia a fost compusă de Minelli, Quick, Alex Cotoi și Erik Frank, textul a fost scris de Minelli și Erik, iar producția piesei este semnată de Quick și Alex Cotoi.

Erik a fost pasionat de muzică încă de mic și a mai colaborat de-a lungul anilor cu INNA, Antonia, Alex Velea, Nicole Cherry, Mandinga și mulți alții. Alături de Minelli, acesta a reușit să creeze un clip ca un film de acțiune și o piesă cu o linie melodică ritmată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *